top of page

fre. 14. okt.

|

Lofthus

AWAY FROM IT ALL RETREAT HOS HOTEL ULLENSVANG

Away From it All, en deilig pause bort fra hverdagen. Unn deg noen rolige dager med velvære, egenomsorg, yoga, bading og god mat i hos Hotel Ullensvang. Dette oppholdet er kun for kvinner.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
AWAY FROM IT ALL RETREAT HOS HOTEL ULLENSVANG
AWAY FROM IT ALL RETREAT HOS HOTEL ULLENSVANG

TID OG STED

14. okt. 2022, 15:00

Lofthus, Ullensvangvegen 865, 5781 Lofthus, Norge

OM EVENTEN

Away From it All, velkommen med på en all inclusive yogaretreat med fokus på ro og velvære. Her er alt lagt til rette for at du skal få roe ned og nyte dagene mens kropp og sjel får påfyll.

Vi gjør yoga hele fire ganger i løpet av oppholdet, en miks av Healing Rituals Yin Yoga og rolig, dynamisk Yang Yoga. Vi hygger og prater rundt felles måltider, dupper rundt i bassenget og nyter livet. Puster roligere og kjenner litt etter. Du inviteres til å slippe taket i hverdagen der hjemme og lever det gode liv mens kroppen faller til ro og henter ny energi.

Denne retreaten er lagt opp til at vi faller til ro på stedet hotellet og bare nyter fasilitetene her. Alt etter vær kan du tusle rolige turer ut for å nyte synet av fjord og fjell.

Yogaen vi gjør er en blanding av rolig, aktiv, dynamisk yoga og yin-stillinger som holdes over lengre tid. Vi benytter yogaen til å undersøke kroppen med. Hvordan står det til, hvor sitter spenningene og hva trenger kroppen fra yogaen for å få hjelp og støtte til å kunne slippe speninger og stress. All yoga undervises på norsk. Det er en fordel om du er noe kjent med yoga fra før. Det er ellers ikke viktig at du er flink, yoga handler ikke om det. Det er viktig at du har lyst til gjøre noe godt for deg selv.

Vi gjør yoga morgen og ettermiddag og kveld og vi spiser måltidene sammen, dagene ellers styrer du selv. 

Inkludert er tilgang til Ullensvag Bad:

Ullensvang Bad tilbyr en 88 meter lang svømmekanal som strekker seg fra bassenget innendørs til et infinity pool utendørs. Området har også et boblebad og en japansk massasjebekk.

Svømmebassengene og svømmekanalen er oppvarmet hele året, men vanntemperaturen kan være litt lavere i perioder med kaldt vær.  På Ullensvang Bad garanteres full avslapning. Gjester over 18 år kan nyte fred og roen i det vakre rekreasjonsområdet med oppvarmede innendørs og utendørs bassenger, foss, solsenger med boblebadmassasje og panoramabadstu med fantastisk utsikt over fjorden og Folgefonna. Dette er det nærmeste du kommer til et spa i Hardanger.

Når det gjelder måltidene så velger du selv om du ønsker kjøtt, fisk eller vegetar/veganmat. Du oppfordres til å unngå eller minimere inntak av alkohol. Slik får du virkelig kjenne effekten av yogaøktene. Kroppen din vil takke deg.

*Gi beskjed om du har matallergier, vi gjør så godt vi kan, men vil ikke love å kunne tilfredsstille alle ulike behov 100%

Inkludert i prisen:

 • 4 yogaøkter
 • 2 overnattinger
 • Servering av kaffe, té og frukt
 • Alle måltider
 • Gratis parkering

Måltider som er inkludert:

 • Middag dag 1
 • Frokost, lunsj og middag dag 2
 • Frokost dag 3
 • Pauseservering (frukt)

Du dekker og ordner selv med:

 • Reise
 • Reiseforsikring
 • Drikke ut over vann, té og sort kaffe

Ønsker du å ankomme hotellet litt tidligere på fredagen kan du bestille lunsj kl.13. Denne koster 225kr i tillegg, legges til ved betaling av depositum. Innsjekk på hotellet fra kl.15.

Priser:

Enkeltrom: 6300.-

Per person på dobbeltrom: 4950.-  -gjelder for to personer som reiser sammen

Du sikrer din plass ved å betale inn depositum på 1000.- per deltaker.

Restbøløpet betales før avreise. Faktura kommer.

Har du helsemessige utfordringer, eller er du gravid, ta kontakt før du bestiller.

Våre reiser passer for deg som er interessert i Yoga og reiser, som er en selvstendig reisende med god nok helse og som liker å være sammen med nye mennesker.

Eksempel på hvordan dagene kan se ut:

Dag 1

Fra 15.00 Innsjekk

17-18.30 Healing Rituals Yin Yoga

19 Middag

Dag 2

08-09 Yang Yoga og morgenmeditasjon

09-13 Frokost og egentid

13-17 Lunsj og egentid

Fra ca. 16.45 finner du frukt og te/kaffe i yogarommet

17-18.30 Healing Rituals Yin Yoga

19.00 Middag

Dag 3

08-09 Yang Yoga og morgenmeditasjon

09-12 Frokost og egentid

12 Utsjekk

---------------------------------------------------------------

Viktig info vedrørende bestilling:

-Reisen kan fritt avbestilles inntil 21 dager etter bestilling såfremt det er mer enn 2 måneder til avreisedato.

-Ved senere avbestilling refunderes depositum ikke.

-Ved avbestilling 60 dager før avreise belastes kunden 50% av reisens pris.

-Ved avbestilling fra 30 dager og frem til avreisetids-punktet, eller hvis den reisende ikke møter ved avgang eller mangler de nødvendige papirer, visum, vaksiner e.l. for å delta på reisen, gis ingen refusjon.

Les mer om reglene for bestilling/avbestilling her:

 • All påmelding er bindende. Depositum refunderes ikke.
 • Du har dog i henhold til kjøpsloven full angrerett i 14 dager etter påmelding, innen 1 måned før utdannelsesstart, unntak kan gjøres ved sykemelding fra lege. Etter avtale kan du også få beløpet tilgode og delta på et senere kurs/retreat, så lenge vi har plass.
 • Full kurs-/retreatavgift skal være innbetalt før kurset starter med mindre annet er avtalt. Saken videresendes til inkasso dersom det blir nødvendig.
 • Har du fått en nedbetalingsplan plikter du å følge denne. Saken går til inkasso dersom betaling ikke skjer i tide. Velger du å avbryte utdanning underveis i kursforløpet må full kursavgift betales. Dette er deltakers eget ansvar.

Det forventes at du har gjort nødvendige undersøkelser når du melder deg på en utdanning slik at du vet hva det er du melder deg på, og vet at du er klar for å delta på yogaen som undervises. Ta kontakt om du er usikker på noe når det gjelder dette.

BILLETTER

 • Depositum enkeltrom

  Din påmelding er bindende. Depositum refunderes ikke. Les reglene for bestilling nederst i eventbeskrivelsen.

  kr 1 000,00
  +Tjenestegebyr på kr 25,00
  Utsolgt
 • Depositum Dobbeltrom 2 Pers

  Din påmelding er bindende. Depositum refunderes ikke. Les reglene for bestilling nederst i eventbeskrivelsen.

  kr 2 000,00
  +Tjenestegebyr på kr 50,00
  Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

DEL EVENTET

bottom of page