top of page

lør. 28. jan.

|

Tid for Yoga

DRAGON DANCE LAST CHANCE : UTDANNING/WORKSHOP

Her kan du delta enten du vil lære å undervise Dragon Dance for andre, eller om du bare vil lære sekvensen i dybden for din egen del.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
DRAGON DANCE LAST CHANCE : UTDANNING/WORKSHOP
DRAGON DANCE LAST CHANCE : UTDANNING/WORKSHOP

TID OG STED

28. jan. 2023, 10:00

Tid for Yoga, 3rd floor, Øvregaten 25, 5003 Bergen, Norge

OM EVENTEN

Yang: Solens varme energi. Lær the Dragon Dance Yoga etter Paul og Suzee Grilley. En deilig, svett sekvens som fyrer opp varmen i kroppen og gjør deg sterk, fokusert og myk. Lær å undervise sekvensen, og få inspirasjon til å inkorporere den i yogaen du allerede underviser slik at du bli en unik yogalærer med muligheter for enda mer variasjon i klassene dine.

Vi må ha både Yin & Yang i livet for å kunne fungere på beste måte, og for å vedlikeholde helsen. Med the Dragon Dance får vi hentet frem Yang-kvaliteten gjennom en rolig, myk, flytende sekvens. Alt beveger seg sakte, men ilden tennes i kroppen. Hele kroppen styrkes, pusten blir utfordret gjennom sekvensen og blir med jevnlig praksis dypere og langsommere. Du vil føle deg styrket og fokusert.

Her kan du delta enten du vil lære å undervise Dragon Dance for andre, eller om du bare vil lære sekvensen i dybden for din egen del.

Innhold:

Yin & Yang -energetiske prinsipper

Dragon Dance Yoga -hele sekvensen i dybden trinn for trinn

For lærere: hvordan undervise, hva er viktig, du øver på å undervise, språk, timing og formidling

Krav: Du som vil undervise sekvensen for andre må være utdannet yogalærer eller lignende fra før. 

Dato: 28.-29. Januar 2023

Tidspunkt:

Lørdag 10-12.30/15

Søndag 10-12.30/15

Lunsj 12.30-13.30

Sted:

I Bergen, eksakt lokasjon bestemmes nå jeg ser hvor stor gruppen blir.

Du som ønsker å delta bare for egen del er med frem til 12.30 begge dager. Du som ønsker å utdanne deg for å undervise andre er med 10-15 begge dager og mottar kursbevis.

Pris: 

2222.- for utdanning med kursbevis

1111.- for workshop

Din påmelding er bindende, beløpet refunderes ikke.

Du kommer til å bli svett, ha gjerne med klesskift. Spis sunn mat og få nok søvn og hvile i uken før utdanningen. Du trenger en lett, uthvilt kropp. Møt opp på tom mage og spis en lett lunsj. 

Din lærer er meg, Jorunn Maria Djoenne/One Slow Yogi Jeg har praktisert yoga i 15 år. Siden 2012 har jeg undervist yoga på fulltid. I 2013 åpnet jeg mitt yogastudio i Bergen som jeg drev frem til 2021 hvor skjønte at det var på tide å dedikerer meg mer til selve yogaen og undervisningen mer enn det å skulle administerere et studio. Samtidig endret mitt syn på yogaen seg og jeg gikk over til å jobbe med ritualer heller enn å bare undervise klasser fokusert på asana. Jeg er mer opptatt av det spirituelle og healingen det kan gi oss på et dypere plan, mer enn hva vi kan gjøre bare for den fysiske kroppen.Jeg er utdannet yogalærer innen Vinyasa, Yin og Restorative Yoga. I tillegg har jeg tatt kurs og utdanning innen Syngeboller, Gong, Thai Massasje, Bodywork og Reikihealing.

Les mer om reglene for bestilling/avbestilling her:

 • All påmelding er bindende. Depositum refunderes ikke.
 • Du har dog i henhold til kjøpsloven full angrerett i 14 dager etter påmelding, innen 1 måned før utdannelsesstart, unntak kan gjøres ved sykemelding fra lege. Etter avtale kan du også få beløpet tilgode og delta på et senere kurs/retreat, så lenge vi har plass.
 • Full kurs-/retreatavgift skal være innbetalt før kurset starter med mindre annet er avtalt. Saken videresendes til inkasso dersom det blir nødvendig.
 • Har du fått en nedbetalingsplan plikter du å følge denne. Saken går til inkasso dersom betaling ikke skjer i tide. Velger du å avbryte utdanning underveis i kursforløpet må full kursavgift betales. Dette er deltakers eget ansvar.

Det forventes at du har gjort nødvendige undersøkelser når du melder deg på en utdanning slik at du vet hva det er du melder deg på, og vet at du er klar for å delta på yogaen som undervises. Ta kontakt om du er usikker på noe når det gjelder dette.

BILLETTER

 • WORKSHOP

  Bindende, ingen refusjon av beløp.

  kr 1 111,00
  +Tjenestegebyr på kr 27,78
  Salget ble avsluttet
 • UTDANNING

  Bindende påmelding, beløp refunderes ikke.

  kr 2 222,00
  +Tjenestegebyr på kr 55,55
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

DEL EVENTET

bottom of page