top of page

tor. 19. nov.

|

Atelièr Yoga

KURS: MERIDIAN YIN YOGA. 5 UKER

Velkommen med på et 5-ukers Yin Yoga Kurs med fokus på meridianene.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
KURS: MERIDIAN YIN YOGA. 5 UKER
KURS: MERIDIAN YIN YOGA. 5 UKER

TID OG STED

19. nov. 2020, 18:15

Atelièr Yoga, Øvregaten 25, 5003 Bergen, Norway

OM EVENTEN

Unn deg selv velvære gjennom disse tre øktene med Yin Yoga hvor vi jobber med meridianene/energibanene i kroppen. Vi jobber med tre tema :

 • Lever og galleblære
 • Nyrer
 • Hjerte og lunger

Meridianene er kanaler som sørger for å  transportere energi, Qi, livskraft, prana og helbredende energi rundt i kroppen. Meridianene har en dyp innvirkning på hvordan du tenker og føler, og på din generelle helse og velvære.

I følge tradisjonell kinesisk medisin og filosofi kan enhver hindring i energibanene føre til ubalanse i din fysiske, følelsesmessige og/eller mentale helse. Meridianblokkeringer er ofte forårsaket av stress, traumer, skader, dårlig kosthold og mangel på hvile, og for lite bevegelse.

På den annen side, når meridiankanalene dine er åpne, vil den uhindrede strømmen av livskraft i kroppen din føre til økt balanse, positiv energi og bedre helse.

Yin yoga fokuserer på kroppens meridianer og stimulere disse. Kroppen din består hovedsakelig av fascia eller bindevev. Hvert organ og vev i kroppen holdes sammen av bindevevet ditt. Yin yoga engasjerer bindevevet for å balansere indre organer og fjerne eventuelle blokkeringer i meridianene.

Yin yoga er forskjellig fra mange andre yogapraksiser fordi den vi holder stillingene opptil 5 minutter av gangen. Dette forlenger ikke bare fascien din, men skaper også balanse i dine indre systemer og styrker hele kroppen din, noe som gjør deg mindre utsatt for symptomer assosiert med meridianblokkeringer.

Fem torsdager over fem uker:

Oppstart 19. November

Siste kursdato 17. Desember

Pris for fem ganger: 1150.- inkludert to valgfire klasser hos Atelièr Yoga i tifelle du går klipp av en gang eller to på kurset

Kl. 18.15 - 19.30

Obs! Ha med yogamatte og et godt teppe. Ha på deg lune, behagelige klær.

Maks 12 plasser på kurset. Bindende påmelding.

Ha med yogamatte og et godt teppe.

BILLETTER

 • Meridian Yin Yoga 5 ganger

  Ingen billettrefusjon med mindre arrangør avlyser, da får du fullt beløp tilbakebetalt. Bindende påmelding.

  kr 1 150,00
  +Tjenestegebyr på kr 28,75
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

DEL EVENTET

bottom of page