top of page

lør. 06. aug.

|

Studio Djoënne

LÆR HEALING TOUCH

Lær deg hands on Healing Touch, for yogalærere og for deg som har lyst til å lære enkle massasjeteknikker for å hverdagsbruk på venner og familie.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
LÆR HEALING TOUCH
LÆR HEALING TOUCH

TID OG STED

06. aug. 2022, 10:00 – 07. aug. 2022, 15:00

Studio Djoënne, Østre Skostredet 2, 5017 Bergen, Norge

OM EVENTEN

Denne helgen får du lære enkle hands-on teknikker som jeg har valgt å Healing Touch. Med varsom berøring og lett tøying av kroppen er Healing Touch en måte å invitere kroppen til å roe ned i nervesystemet, mykne, slippe spenninger og komme tilbake til en tilstand av velbehag. 

Kurset er laget med tanke på yogalærere som ønsker å kunne tilby berøring som en del av yogaundervisning i små grupper eller en-til-en. Er du ikke yogalærer er du også hjertelig velkommen med, teknikkene er varsomme og enkle og kan trygt benyttes på venner og kjente, om du er av den typen som liker å gi omsorg til andre.

Vi jobber både med fysisk berøring og energiarbeid.  Det er mye healing i berøring. Du får lære deg teknikker som du kan benytte under lengre sessions i en-til-en setting, og du får lære hvordan du kan utføre berøring i gruppetimer som yogalærer. Vi benytter enkel, tilstedeværende berøring uten oljer der den som mottar ligger på en myk matte på gulvet, fullt påkledd. Dette er en vakker metode som passer for mange da den er lite invaderende og dermed også enkel å åpne opp for å ta imot. Samtidig er dette en kraftfull måte å gi andre omsorg og oppmerksomhet på, effekten er ofte dyptvirkende og gir mye til den som får lov til å ta imot.

Healing Touch er en vakker utveksling mellom den som mottar og den som gir behandling. Du lærer å ivareta og rense din egen energi, slik at du også finner ro og hvile mens du arbeider. Metoden er varsom og lite invaderende, dermed passer den også for mennesker som gjerne ikke har så lett for å slippe andre innpå. Spesielt med tanke på kropper med mye stress og engstelse, da kan det være til stor hjelp å motta en hjelpende hånd som får oppmerksomheten tilbake til kroppen.

Denne metoden er utviklet av meg, den har blitt til etterhvert som jeg har jobbet med ulike kropper og dermed har fått se hva som virker best og mest effektivt. Den bærer elementer av Thai Massasje som jeg har studert i Chiang Mai/Thailand, Somatic Bodywork som jeg har lært av Ateeka og Reiki Healing som jeg har kurset meg i hos ulike lærere.

Kurset er i denne omgang kun åpent for kvinner. 

Sted: TBA i Bergen sentrum. Jeg velger lokaler når jeg får en følelse av hvor stor gruppen blir.

Tidspunkt: 6. - 7. August 10-15 med 45 min lunsjpause midt på dagen.

Pris: 1900.- inkludert kursmateriell og kursbevis

Les mer om reglene for bestilling/avbestilling her:

 • All påmelding er bindende. Depositum refunderes ikke.
 • Du har dog i henhold til kjøpsloven full angrerett i 14 dager etter påmelding, innen 1 måned før utdannelsesstart. Etter avtale kan du også få beløpet tilgode og delta på et senere kurs/retreat, så lenge vi har plass.
 • Full kurs-/retreatavgift skal være innbetalt før kurset starter med mindre annet er avtalt. Saken videresendes til inkasso dersom det blir nødvendig.
 • Har du fått en nedbetalingsplan plikter du å følge denne. Saken går til inkasso dersom betaling ikke skjer i tide. Velger du å avbryte utdanning underveis i kursforløpet må full kursavgift betales. Dette er deltakers eget ansvar.

BILLETTER

 • Healing Touch

  Bindende påmelding. Ingen refusjon.

  kr 1 900,00
  +Tjenestegebyr på kr 47,50
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

DEL EVENTET

bottom of page