top of page

Time is TBD

|

Location is TBD

MOVEMEN, MEDITATION & MATCHA 4 MODULER OG RETREAT

Lær deg nøklene til et sundt liv med god helse og godt humør!

Registration is closed
See other events
MOVEMEN, MEDITATION & MATCHA 4 MODULER OG RETREAT
MOVEMEN, MEDITATION & MATCHA 4 MODULER OG RETREAT

TID OG STED

Time is TBD

Location is TBD

OM EVENTEN

Velvære til hele mennesket! Alle de daglige valgene vi tar ender opp med å bli summen av livene vi lever. Når du starter dagen med sunne valg har du alt satt standarden for resten av dagen og har gjort mye godt for deg selv allerede før du går ut av huset. Still opp for deg selv ved å starte HVER ENESTE dag med Movement & Meditation.

Movement, Meditation & Matcha er skapt for å gjøre veien til bedre helse og mer glede og trivsel i hverdagen enklere. Med tydelige rutiner som er enkle, korte og gjennomførbare for oss alle. Og med muligheter for å utvide rutinene til å bli fullstendige yogaklasser, workshops og retreater! Her jobber vi også med enkle cardioøvelser, kosthold, mindset og kuldeeksponering. Du får lære hva alt dette gjør med og for kroppen og du lærer deg å undervise andre. 

Det hele starter med Morgenrutinen. Hvordan vi starter dagen har alt å si for hvordan livet ellers utfolder seg.

Hvordan er morgenen din på en skala fra 1-10? Hvilken standard setter du for deg selv hver morgen? Sikrer du at den fysiske kroppen blir ivaretatt litt hver dag? 92% av alle som har en GOD morgenrutine ser på seg selv som svært produktive og går med denne følelsen gjennom resten av dagen samtidig som de STRESSER MINDRE.

En god morgenrutine påvirker hele dagen og etterhvert hele livet ditt. Det VIKTIGE her er at morgenrutinen din er akkurat SÅ KORT og SÅ ENKEL at du faktisk får den gjort. Hva med en morgenrutine som tar deg mindre enn ti minutter å gjennomføre! Når du starter med en kort og gjennomførbar morgenrutine kan det hende at du etterhvert blir så glad i å starte dagen på denne måten at du får lyst til å utvide den til å bli lengre, men dette skal ikke være et mål i seg selv. Målet er å stå opp og med det samme gå i gang med den korte og gjennomførbare rutinen som tar deg 15 minutter. Rutinen inkluderer både bevegelse, breathwork og meditasjon.

​Når du bestemmer deg for å endre livet ditt med en daglig morgenrutine og gjør denne hver morgen blir summen av disse ti minuttene som du gjør dag etter dag etterhvert STOR. Summen blir bedre helse, en sterkere og sunnere kropp og et roligere og mer jordet sinn. Du vil tåle hverdagen bedre og du vil føle deg vel og vellykket fordi du har gjort noe godt for deg selv. Kanskje trener du senere på dagen eller praktiserer yin og meditasjon på kvelden, men når du ikke får tid til disse øktene senere på dagen kjenner du likevel på mestring og velvære fordi du gjorde deg klar for dagen allerede før dagen startet. Er du klar? Har du lyst til å lære deg morgenrutinen og få drahjelp til å både komme i gang OG holde det i gang?

Hvor mange ganger har du forsøkt ulike metoder og program som skal gjøre hverdagen bedre og kroppen sterkere og sunnere, som du ikke klarer å gjennomføre over lengre tid? Som får deg til å føle at du ikke klarer å gjennomføre det du har satt deg som mål, som gjør at du skuffer deg selv om og om igjen? Jeg vil vil at du skal få i gang verdens enkleste morgenrutine som du KLARER Å HOLDE I GANG. Ti minutter hver dag x 365 dager blir 60 timer trening og self care, dette høres kanskje ikke mye ut på et helt år. Eller kanskje det er 60 timer mer enn du vanligvis tar vare på deg selv?​

Når du får morgenrutinen i gang vil du kunne se endring i energien din hele dagen gjennom, du vil kunne oppleve at du spiser annerledes fordi du bli mer bevisst kroppen din og du vil kunne se at du ser mer våken og styrket ut.

Når morgenrutinen sitter er du klar for å gå videre med å Kveldsrutinen. Når Morgenrutinen ikke lenger føles som et ork, men har blitt like naturlig å gjøre som tannpuss og dusj kan du ta fatt på en utvidet praksis og avslutte dagene med å roe ned og tømme hodet for å sikre bedre søvn og dermed bedre fokus og mer overskudd.

The Funny Cardio er enkle øvelser som kan utføres hjemme og uten utsyr. Øvelser som øker pulsen og setter fart i kroppen uten at du sliter deg ut og uten at du trenger å sette av tid til å trene. Disse øvelsene vil gi deg et smil om munnen og GOD ENERGI!

Cold Exposure. I del to, The Deeper Dive, går vi i gang med daglige kalddusjer. Hva dette gjør med kropp og helse skal du få lære alt om. Forvent deg endringer i humør, energi og i den fysiske kroppen.

Matcha​. Den grønne téen fra Japan som har så mange helsebringende effekter, drukket av Zen Buddhistmonker siden 1100-tallet. Du lærer å tilberede té, får med deg en boks hjem når du deltar på The Fundamentals, drikker daglig Matcha mens vi er på retreat og lærer alt om den vakre, irrgrønne drikken gjør for helsen din.

MOVEMENTMEDITATION & MATCHA

1. THE FUNDAMENTALS -Basic morgenrutine, Breathwork, Stille meditasjon, Funny Cardio og Matcha

2. THE DEEPER DIVE -The Evening Ritual, Cold Exposure, Mer Breathwork, The longer Morning Routines, Benytt morgenen til å endre livet ditt , Mat/Faste og "I don´t cook" -oppskrifter

3. THE  INSTRUCTOR -Bli MM&M instruktør, lær deg å holde enkle  MM&M-økter for andre. Lær deg å guide.

Du kan i tillegg velge spesialiser deg innen Yin, Restorative eller Yang Yoga for å holde komplette MM&M yogaklasser. Har du alt tatt utdanning med Maria/One Slow Yogi trenger du ikke gå om igjen. Da teller utdanningen du alt har som en del av MM&M. 

4. THE EXPERIENCE  -Vi reiser på retreat og praktiserer daglig MM&M som ekstra fordypning.

Sett sammen ditt eget forløp, studer det du ønsker. Som minimum for å kunne bli Movement, Meditation & Matcha Instruktør deltar du på de 3 modulene The Fundamentals + The Deep Dive + The Instructor. 

Ønsker du å utvide med mer yoga velger du de formene for yoga du vil legge til. 

The Experience er den siste fordypningen hvor vi lever 100% etter Movement, Meditation & Matcha i en hel uke. Det tilbys ulike retreatmuligheter i både Norge og i utlandet. Første retreat holdes i Marokko.

Du kan begynne å undervise når du er ferdig med The Fundamentals + The Deep Dive + The Instructor. Denne delen av utdanningen gjør at du kan undervise Morgenritualet og Kveldsritualet. Når du bygger på med Yin Yoga, Resetorative Yoga og/eller Yang Yoga kan du undervise hele MM&M yogaklasser, workshops og retreater.

Du får muligheten til å stå listet opp over MM&M instruktører på www.mariadjoenne.com

Du velger de modulene du ønsker å delta på når du bestiller og det er mulig å legge til flere moduler etterhvert.

Datoer i Bergen med oppstart i 2023:

The Fundamentals: 15.-16. APRIL Kl.10-15 begge dager. Inkluderer kursmateriell og matcha

The Deeper Dive: 6.-7. MAI + 20.-21. MAI Kl.10-15 alle dager. Inkluderer kursmateriell

The Instructor: 10.-11. JUNI Kl.10-15 begge dager. Inkluderer kursmateriell

Yin Yoga: 30.-31. AUG Kl.10-15 begge dager + Online egenstudier til video som du tar i eget tempo, inkluderer kursmateriell

Restorative Yoga : 9.-10. SEPT Kl.10-15 begge dager +  Online egenstudier til video som du tar i eget tempo, inkluderer kursmateriell

Yang Yoga: 14.-15. OKT + 18.-19. NOV Kl.10-15 alle dager+ Online Studier til video som du tar i eget tempo, inkluderer kursmateriell

The Experience/Retreat i Marokko: 2.-9. FEBRUAR 2024 -retreaten er åpen for alle som har tatt yogautdanning med Maria/One Slow Yogi. 

Alt på retreaten er dekket med unntak av flyreise, forsikring og tips + evt billetter til museer og hager på tur inn til Marrakech og massasje/hammam om du ønsker dette. Inkludert i prisen: 

 • Transfer til og fra flyplassen, denne kjøres fra flyplassen 2-3 ganger, tid fremover. Kan også kjøres til Marrakech for henting hvis du ankommer en dag eller to før retretten starter og bor på hotell eller riad her
 • 7 netter i vårt hjem borte fra hjemmet, som ligger på landsbygden og et lite stykke utenfor Marrakech, med komfortable rom, basseng og eget personale som tar seg av oss
 • 1 x tur til Marrakech
 • Måltider

Mat inkludert på retreat:

 • kveldsmåltid den dagen vi ankommer
 • frokost, lunsj og middag de neste 6 dagene unntatt lunsj den dagen vi tilbringer i Marrakech
 • frokost den dagen vi reiser hjem

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Du bestiller akkurat de delene du ønsker å være med på. 

Du mottar kursbevis. 

Du får pakkepris når du bestiller modul 1-3 samlet eller modul 1-4 samlet. 

Ønsker du å betale ned i flere rater send en e-post til post@oneslowyogi.no

ALL PÅMELDING ER BINDENDE.

BILLETTER

 • INTRO! DE 3 FØRSTE MODULENE

  THE FUNDAMENTALS + THE DEEPER DIVE + THE INSTRUCTOR Bindende påmelding. Ingen refusjon.

  kr 11 000,00
  Salget ble avsluttet
 • ALLE 4 MODULER INKL RETREAT

  UTEN YOGAFORDYPNING Bindende påmelding. Ingen refusjon.

  kr 32 000,00
  Salget ble avsluttet
 • THE FUNDAMENTALS

  Bindende påmelding. Ingen refusjon.

  kr 3 000,00
  Salget ble avsluttet
 • THE DEEPER DIVE

  Bindende påmelding. Ingen refusjon.

  kr 7 000,00
  Salget ble avsluttet
 • THE INSTRUCTOR

  Bindende påmelding. Ingen refusjon.

  kr 5 000,00
  Salget ble avsluttet
 • THE EXPERIENCE

  Bindende påmelding. Ingen refusjon.

  kr 22 000,00
  Salget ble avsluttet
 • FORDYPNING: YIN YOGA

  Bindende påmelding. Ingen refusjon.

  kr 5 500,00
  Salget ble avsluttet
 • FORDYPNING: RESTORATIVE YOGA

  Bindende påmelding. Ingen refusjon.

  kr 5 500,00
  Salget ble avsluttet
 • FORDYPNING: YANG YOGA

  Bindende påmelding. Ingen refusjon.

  kr 13 500,00
  Salget ble avsluttet
 • SPECIAL: 3 MODULER

  Bindende påmelding. Ingen refusjon.

  kr 6 000,00
  +Tjenestegebyr på kr 150,00
  Salget ble avsluttet
 • SPECIAL: 2 MODULER

  The Fundamentals + The Deeper Dive Bindende påmelding. Ingen refusjon.

  kr 5 000,00
  +Tjenestegebyr på kr 125,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

DEL EVENTET

bottom of page