top of page

lør. 09. sep.

|

Tid for Yoga

MOVEMENT WORKSHOP: THE DRAGON DANCE

Wooo!! Dette er god energi. Bli med og praktiser Dragens Dans og kjenn kroppen livne til både fysisk og energetisk. Vi fordyper oss for at du skal kunne praktisere Dragon Dance hjemme, eller til og med kunne undervise den til andre. Finn kraft og styrke og kjenn på en energi som er både rolig og ful

Registration is closed
See other events
MOVEMENT WORKSHOP: THE DRAGON DANCE
MOVEMENT WORKSHOP: THE DRAGON DANCE

TID OG STED

09. sep. 2023, 10:00 – 10. sep. 2023, 15:00

Tid for Yoga, 3rd floor, Øvregaten 25, 5003 Bergen, Norge

OM EVENTEN

Wooo!! Dette er god energi. Bli med og praktiser Dragens Dans og kjenn kroppen livne til både fysisk og energetisk. Vi fordyper oss for at du skal kunne praktisere Dragon Dance hjemme, eller til og med kunne undervise den til andre. Finn kraft og styrke og kjenn på en energi som er både rolig og full av POWER på samme tid. 

The Dragon Dance Yoga er skapt av Paul og Suzee Grilley. En deilig, svett sekvens som fyrer opp varmen i kroppen og gjør deg sterk, fokusert og myk. Få inspirasjon til å praktisere Dragon Dance der hjemme, inkorporere den i yogaen du allerede praktiserer. Er du yogalærer kan du også ta den med deg inn i undervisningen din med muligheter for enda mer variasjon i klassene dine.

Vi praktiserer mye, og vi går nøye gjennom hele sekvensen slik at du lærer deg å tilpasse den til ulike behov. Den kan gjøres mer og mindre intens, den kan gjøres kort eller lengre: Dragon Dance Yoga -hele sekvensen i dybden trinn for trinn

Dato: 9.-10. September 2023

Tidsplan:

Lørdag 

10-12 Praksis

12-12.30 Prat/Spørsmål

Ca. 12.30-13.15 Sosial lunsj 

13.15-15 Gjennomgang av sekvensen. 

Søndag 

10-12 Praksis

12-12.30 Prat/Teori/Spørsmål

Ca. 12.30-13.15 Sosial lunsj

13.15-15 Teori. De som vil får øve seg på å undervise et lite utdrag.

Sted:

I Bergen sentrum, eksakt lokasjon bestemmes nå jeg ser hvor stor gruppen blir.

Pris:

2900.- inntil videre. Øker etterhvert til 3500.- Book nå for å sikre deg laveste pris, for å sikre deg plass og for å bidra til å sikre at workshopen holdes. Du betaler 1500.- ved påmelding, restbeløpet kommer på faktura et par uker før workshopen.

Inkluderert i prisen: 

 • Kurshefte
 • Kursbevis
 • Enkel lunsj: Grovt brød, knekkebrød, ost, hummus, tomater, agurk, kokt egg, juice og té. -du kan selvfølgelig ta med egen lunsj eller annet i tillegg om dette ikke passer din diett. Ønsker du ikke å være med på sosial lunsj sammen med gruppen er det også 100% lov å ta lunsj på den måten du foretrekker det:)

 • For å få kursusbevis kreves 100% deltakelse.
 • Din påmelding er bindende, beløpet refunderes ikke

Du er fare for at du blir svett, ha gjerne med klesskift. Spis sunn mat og få nok søvn og hvile i uken før utdanningen. Du trenger en lett, uthvilt kropp. Møt opp på tom mage og spis en lett lunsj.

Din lærer er Maria Djoenne/One Slow Yogi Jeg har praktisert yoga i 15 år. Siden 2012 har jeg undervist yoga på fulltid. I 2013 åpnet jeg mitt yogastudio i Bergen som jeg drev frem til 2021 hvor skjønte at det var på tide å dedikerer meg mer til selve yogaen og undervisningen mer enn det å skulle administerere et studio. Samtidig endret mitt syn på yogaen seg og jeg gikk over til å jobbe med ritualer heller enn å bare undervise klasser fokusert på asana. Jeg er mer opptatt av det spirituelle og healingen det kan gi oss på et dypere plan, mer enn hva vi kan gjøre bare for den fysiske kroppen.Jeg er utdannet yogalærer innen Vinyasa, Yin og Restorative Yoga. I tillegg har jeg tatt kurs og utdanning innen Syngeboller, Gong, Thai Massasje, Bodywork og Reikihealing.

Les mer om reglene for bestilling/avbestilling her:

 • All påmelding er bindende. Depositum refunderes ikke.
 • Du har dog i henhold til kjøpsloven full angrerett i 14 dager etter påmelding, innen 1 måned før utdannelsesstart, unntak kan gjøres ved sykemelding fra lege. Etter avtale kan du også få beløpet tilgode og delta på et senere kurs/retreat, så lenge vi har plass.
 • Full kurs-/retreatavgift skal være innbetalt før kurset starter med mindre annet er avtalt. Saken videresendes til inkasso dersom det blir nødvendig.
 • Har du fått en nedbetalingsplan plikter du å følge denne. Saken går til inkasso dersom betaling ikke skjer i tide. Velger du å avbryte utdanning underveis i kursforløpet må full kursavgift betales. Dette er deltakers eget ansvar.

BILLETTER

 • DEPOSITUM

  Bindende påmelding. Ingen refusjon.

  kr 1 500,00
  +Tjenestegebyr på kr 37,50
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

DEL EVENTET

bottom of page