top of page

lør. 18. feb.

|

Bergen

UTDANNING: YIN YOGA 30 TIMER

Lær å undervise Yin med fokus på møtet med energien og følelsene i kroppen, bindevev og meridianbaner. Vi jobber med å møte stillheten og å finne aksepten i det som er.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
UTDANNING: YIN YOGA 30 TIMER
UTDANNING: YIN YOGA 30 TIMER

TID OG STED

18. feb. 2023, 10:00

Bergen, Bergen, Norge

OM EVENTEN

Velkommen med på en fordypning i Yin Yoga som lærer deg å dele denne healende yogaformen med andre. Mens du utdanner deg dykker du også dypt inn i deg selv.

Yin Yoga kan heale oss på ulike måter, gjennom stillheten vi lander inn i, strekkene inn i bindevevet, energiflyten i meridianene som stimuleres og velværefølelsen Yin Yoga gir oss som i seg selv er ren healing og ofte bidrar til store endringer i kropp, sjel og sinn.

Tema i utdanningen:

Yin-stillingene

Vi går gjennom de viktigste Yin-stillingene og ser på hva disse gjør for kroppen, hvordan vi kan tilpasse stillingene til ulike kropper med ulike behov og hvordan vi kan benytte utstyr som tepper, puter og klosser i Yin Yoga. Du øver på å sette sammen ulike sekvenser som du underviser for de andre i gruppen.

Hvordan skape Yin Yoga-klasser og undervise disse for andre

Finn trygghet i rollen som yogalærer.

​Stillheten

Denne er så viktig for oss, men vi er ofte litt redde for å møte den. Det er i stillheten svarene ligger, svarene som vi har i oss, men som vi i alltid lytter til. De fleste av oss tilbringer en del tid på å løpe fra oss selv. Ofte er det for vondt å stoppe opp og lytte inn. Vi øver på å gjøre stillheten til et trygt sted å være. Stillhet er i seg selv et av de mest kraftfulle verktøyene vi har, spesielt i en tid full av støy og uro, som er den verdenen vi lever i.

Meridianene

Gjennom å forstå det grunnleggende rundt kroppens meridianer jobber bevisst vi med Yin Yoga for å påvirke vår fysiske og mentale helse. Meridianene er de subtile energibanene i kroppen slik de ses med utgangspunkt i kinesisk medisin. Vi ser på hvor og hvordan energibanene løper gjennom kroppen, de energetiske punktene langs banene, hvordan meridianene er relatert til kroppens organer, hvordan vi påvirkes emosjonelt når det oppstår ubalanser i flyten og hvordan alt dette er relatert til Yin Yoga.

Hverdagsdaosime

Når vi ser på Daoismen som en livsfilosofi kan vi hente mye kunnskap og inspirasjon herfra som kan være til stor nytte i hverdagen og våre liv. Yin Yoga kommer fra den kinesiske tradisjonen og noe av filosofien fra Daoismen er svært viktig og en tydelig del av Yin-praksisen.

Din lærer er meg, Jorunn Maria Djønne. Jeg har praktisert yoga i 15 år. Siden 2012 har jeg undervist yoga på fulltid. I 2013 åpnet jeg mitt yogastudio i Bergen som jeg drev frem til 2021 hvor skjønte at det var på tide å dedikerer meg mer til selve yogaen og undervisningen mer enn det å skulle administerere et studio. Samtidig endret mitt syn på yogaen seg og jeg gikk over til å jobbe med ritualer heller enn å bare undervise klasser fokusert på asana. Jeg er mer opptatt av det spirituelle og healingen det kan gi oss på et dypere plan, mer enn hva vi kan gjøre bare for den fysiske kroppen. Jeg er utdannet yogalærer innen Vinyasa, Yin og Restorative Yoga. I tillegg har jeg tatt kurs og utdanning innen Syngeboller, Gong, Thai Massasje, Bodywork og Reikihealing.

Praktisk info

-Les nøy gjennom følgende informasjon:

Neste utdanning går over tre helger i 2023:

18.-19. Februar

4.-5. Mars

18.-19. Mars

Tidspunkter:

Lørdager 10-15

Søndager 10-15

Pris: 6666.- kan deles opp i 2 eller 3 avdrag á 3333.- eller 2222.- det første betales ved påmelding. Velg betalinsgmåte når du betaler inn ditt depositum. Depositumet er en del av totalbeløpet.

Din påmelding er bindende. Maks 15 deltakere per kurs.

Inkludert i prisen: 

Kurshefte i perm

Kursbevis

Krav til deg som ønsker å delta:

Du er klar for å dedikere deg og du ønsker å gå i dybden i ditt eget liv. Du er klar for å jobbe. Du er innstilt på at det kan være krevende å fordype seg i det spirituelle, du lander i deg selv og blir kanskje utfordret av dette underveis. Du er klar for å falle til ro og å tilbringe tid i stillhet. Stillheten er viktig. Det samme er aksept.Du er nok kjent med yoga og spiritualitet til å vite at du nå har lyst til å fordype deg. Det kan være krevende å fordype seg. Vi praktiserer mye og du må være klar for å tilbringe tid i stillhet og i meditasjon. Det er ikke nødvendig med mye kjennskap til yoga, det viktigste er at du ønsker å dedikere deg og at du har et åpent sinn. Det forventes at du har gjort nødvendige undersøkelser når du melder deg på en utdanning slik at du vet hva det er du melder deg på, og vet at du er klar for å delta på yogaen som undervises.

Her jobber vi mest med intuisjonen og lytter inn i arbeidet med kroppen. Denne utdanningen passer ikke for deg som ser kroppen fra det rasjonelle perspektiv og som ønsker å lære anatomi og fysiologi.

Les mer om reglene for bestilling/avbestilling her:

 • All påmelding er bindende. Depositum refunderes ikke.
 • Du har dog i henhold til kjøpsloven full angrerett i 14 dager etter påmelding, innen 1 måned før utdannelsesstart, unntak kan gjøres ved sykemelding fra lege. Etter avtale kan du også få beløpet tilgode og delta på et senere kurs/retreat, så lenge vi har plass.
 • Full kurs-/retreatavgift skal være innbetalt før kurset starter med mindre annet er avtalt. Saken videresendes til inkasso dersom det blir nødvendig.
 • Har du fått en nedbetalingsplan plikter du å følge denne. Saken går til inkasso dersom betaling ikke skjer i tide. Velger du å avbryte utdanning underveis i kursforløpet må full kursavgift betales. Dette er deltakers eget ansvar.

Det forventes at du har gjort nødvendige undersøkelser når du melder deg på en utdanning slik at du vet hva det er du melder deg på, og vet at du er klar for å delta på yogaen som undervises. Ta kontakt om du er usikker på noe når det gjelder dette.

BILLETTER

 • DEPOSITUM to avdrag

  Bindende påmelding. Depositum refunderes ikke.

  kr 3 333,00
  +Tjenestegebyr på kr 83,33
  Salget ble avsluttet
 • DEPOSITUM tre avdrag

  Bindende påmelding. Depositum refunderes ikke.

  kr 2 222,00
  +Tjenestegebyr på kr 55,55
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

DEL EVENTET

bottom of page