top of page

søn. 19. juni

|

Fevik

YIN YOGA SOMMERUTDANNING HOS STRAND HOTEL FEVIK

Velkommen med sommerens dyptgående Yin Yoga utdanning på vakre Sørlandet 19.-23. Juni.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
YIN YOGA SOMMERUTDANNING HOS STRAND HOTEL FEVIK
YIN YOGA SOMMERUTDANNING HOS STRAND HOTEL FEVIK

TID OG STED

19. juni 2022, 18:00

Fevik, Nedre Hausland 80, 4870 Fevik, Norge

OM EVENTEN

Velkommen med på utdanning i Yin Yoga. Gjennom disse 5 dagene (30 timer utdanning) får du fordype deg i Yin Yoga sammen med Jorunn Maria Djønne og Hedda Malde.

Yin: Månens kjølige, rolige energi. Fordypning i Yin Yoga lærer deg å dele denne healende yogaformen med andre. Mens du utdanner deg dykker du også dypt inn i deg selv. Med utgangspunkt i det spirituelle lærer du å undervise yoga for avspenning. Her er vi opptatt av å sanse og oppleve. Moderne forskning og vestlig medisin er svært nyttig, men ikke et utgangspunkt for denne utdanningen. Her er vi opptatt av å føle, og å stole på det vi føler heller enn å fôre intellektet med enda mer informasjon.

Yin Yoga kan heale oss på ulike måter. Gjennom stillheten vi lander inn i, strekkene inn i bindevevet, energiflyten i meridianene som stimuleres og velværefølelsen Yin Yoga gir oss som i seg selv er ren healing og ofte bidrar til store endringer i kropp, sjel og sinn.

Hvordan kan vi ved å praktisere Yin Yoga optimalisere både vår fysiske og emosjonelle helse?

Vi ser på hvordan du kan sette sammen ulike sekvenser bestående av avspenning, meditasjon og selvfølgelig det viktigste av alt -Yinstillingene. Til hver stilling får du lære hvordan du kan benytte yogautstyr som bolstere og klosser for å tilpasse til ulike behov og for å kunne lande tryggere og dypere inn i stillingene.

Vi praktiserer mye underveis. Dermed vil disse dagene også kunne være healende for deg. Dette er ikke bare en utdanning, du skal også selv oppleve effekten av alt du lærer. For å kunne undervise yoga må du alltid først jobbe med deg selv og integrere alt i din egen kropp. Etterhvert vil du bli klar for å dele yoga med andre.

Denne utdanningen handler om å lære å sanse kroppen. Dette er en svært viktig del av arbeidet. Det er mye vi kan lære om kroppen av det som har blitt forsket på, og av den nye, vestlige anatomien, men dette er ikke noe vi ser så mye på i vår tilnærming til yoga. Det vi mennesker trenger er å lære oss er å stole på det vi føler. Vi må begynne å lytte mer til det kroppen kommuniserer til oss. I stedet for å mest lytte til forskning og fortsette å fylle hodet med informasjon for å tilfredsstille intellektet, legger vi dette til side og mykner ned og inn i kropp og sjel for å lytte dypt inn.

Du får også inspirasjon til hvordan du kan benytte ulike instrumenter i dine yogatimer, som for eksempel syngeboller med deres healende vibrasjoner.

Tema i undervisningen:

 • Hva er Yin Yoga, og dens opprinnelse
 • Grundig gjennomgang av Yin-stillingene
 • Innføring i meridianer og energi
 • Tema: den viktige stillheten
 • Tema: hverdagsdaoisme
 • Tema: rollen som Yin Yoga lærer
 • Sekvensering -hvordan sette sammen Yin-klasser
 • Yin Yoga og vår fysiske og emosjonelle helse
 • Enkel Healing Touch

Jorunn Maria driver One Slow Yogi og benytter yoga som redskap til å få kontakt med kroppen og vårt indre liv. ´Gjennom stillheten i Yin Yoga lander vi ned i kroppen og inn i sjelen. Når vi lærer oss å være stille kan vi lytte inn og samtidig la innestengte følelser og tanker komme til overflaten, når vi skaper rom for dette kan en dyp healing begynne å ta plass. Slik kan Yin Yoga hjelpe oss til å komme nærmere oss selv.

Når: 19.-23. Juni

Hvor: Strand Hotel Fevik like utenfor Grimstad

Priser: 8700.-

Du sikrer deg plass ved å betale inn et urefunderbart depositum på 1700.-

Inkluderer: 

Undervisning 

Kursmateriell 

2-retters Lunsj mand-tors 

Enkel pauseservering formiddag og ettermiddag 

Kaffe, té og vann hele dagen 

Adgang til hotellets spa-avdeling

For deg som vil overnatte på hotellet: *Enkeltrom per natt: 1495.- inkl. frokost *Dobbeltrom per natt: 1995.- inkl. frokost Obs! For to personer som reiser sammen.

Program for dagene: 

Søndag 

18-20 Velkomstsirkel og praksis 

Mandag-torsdag 

07.30-09 Praksis 

09-10.30 Frokost 

10.30-13 Undervisning 

13-14.30 Lunsj 

14.30-17.30 Undervisning

Krav til deg som søker : Du er nok kjent med yoga til å vite at du nå har lyst til å fordype deg. Det kan være krevende å ta en yogautdanning, ikke bare på grunn av det fysiske, men også det emosjonelle siden yoga gjør at du lander inn i, og blir bedre kjent med deg selv. Vi praktiserer mye og du må være klar for å tilbringe tid i stillhet og i meditasjon. Det er ikke nødvendig med mye kjennskap til yoga, det viktigste er at du ønsker å dedikere deg og at du har et åpent sinn. Det forventes at du har gjort nødvendige undersøkelser når du melder deg på en utdanning slik at du vet hva det er du melder deg på, og vet at du er klar for å delta på yogaen som undervises.

Bestilling/avbestilling: All påmelding er bindende. Depositum refunderes ikke. Du har dog i henhold til kjøpsloven full angrerett i 14 dager etter påmelding, innen 1 måned før utdannelsesstart, unntak kan gjøres ved sykemelding fra lege. Etter avtale kan du også få beløpet tilgode og delta på et senere kurs, så lenge vi har plass. Full kursavgift skal være innbetalt før kurset starter med mindre annet er avtalt. Saken videresendes til inkasso dersom det blir nødvendig.

Har du fått en nedbetalingsplan plikter du å følge denne. Saken går til inkasso dersom betaling ikke skjer i tide. 

Velger du å avbryte utdanning underveis i kursforløpet må full kursavgift betales. Dette er deltakers eget ansvar. 

Det forventes at du har gjort nødvendige undersøkelser når du melder deg på en utdanning slik at du vet hva det er du melder deg på, og vet at du er klar for å delta på yogaen som undervises. Ta kontakt om du er usikker på noe når det gjelder dette.

BILLETTER

 • Depositum utdanning+lunsj++

  Din påmelding er bindende. Depositum refunderes ikke. Les reglene for bestilling nederst i eventbeskrivelsen.

  kr 1 700,00
  +Tjenestegebyr på kr 42,50
  Salget ble avsluttet
 • Enkeltrom 4 netter

  Inkludert frokost. (Middag kommer i tillegg.) Din påmelding er bindende. Depositum refunderes ikke. Les reglene for bestilling nederst i eventbeskrivelsen.

  kr 5 980,00
  +Tjenestegebyr på kr 149,50
  Salget ble avsluttet
 • Dobbeltrom 4 netter 2 pers

  Inkludert frokost. (Middag kommer i tillegg.) Din påmelding er bindende. Depositum refunderes ikke. Les reglene for bestilling nederst i eventbeskrivelsen.

  kr 7 980,00
  +Tjenestegebyr på kr 199,50
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

DEL EVENTET

bottom of page