top of page

Acerca de

17953684715291255_edited.jpg

Maria Djoenne

Jeg oppdaget yoga i 2005. Det var Madonna som gjorde at jeg oppsøkte et yogakurs. Jeg leste i motebladene mine at hun drev med yoga, og ønsket meg de muskuløse overarmene hennes. Dermed meldte jeg meg et grunnkurs på hos Skandinavisk Yoga & Meditasjonsskole. Jeg trodde yoga var yoga, og at det bare fantes én måte å praktisere på. De første syv årene lærte jeg en tradisjonell praksis. Vi gjorde yogastillinger på tykke yogamadrasser og hadde yogaklasser som alltid bestod av avspenning, asana, pranayama og meditasjon. Noen ganger også neseskylling.

Etter at jeg fikk barn og en ny og endret timeplan i hverdagen oppsøkte jeg et nytt yogasenter. Her fikk jeg for første gang oppleve andre former for yoga, jeg havnet på Ashtanga-klasser, Yin Yoga, Vinyasa og til og med Hot Yoga. Nå ble jeg også klar for å fordype meg videre. Jeg kjente fra første stund at jeg ønsket å dele yoga med andre, men det tok altså hele syv år før jeg utdannet meg. Min første yoagutdanning tok jeg innen Ashtanga Yoga. I starten underviste jeg rene Ashtanga klasser, men det tok ikke lange tiden før jeg ble satt til å undervise både Hot, Yin og Hatha Yoga i tillegg. Nå var jeg solgt. Jeg utdannet med videre. Først dro jeg til India for å fordype meg i Vinyasa Yoga, senere til Frankrike og Sverige for å lære Yin Yoga av Biff Mithoefer, og så til England hvor jeg lærte å undervise Restorative Yoga hos Aki Omori.

​Jeg har også tatt flere fordypningsworkshops med Donna Farhi som har inspirert meg mye, med J. Brown, og mange andre lærere på kurs innen gong-spilling, terapi med syngeboller, Groove som er en treningsform inspirert av dans, Thai massasje i Thailand og Somatic Body Work sammen med Ateeka.

​I 2013 åpnet jeg mitt yogastudio i Bergen, Y.yoga. Dette drev jeg i 8 år, senere under navnet Atelier Yoga. Yogaundervisning har vært min fulltidsjobb i 10 år. Jeg har utdannet flere hundre yogalærere, undervist mange tusen timer med yoga, og hatt årlige yogareiser både hjemme i Norge, og i Marokko, Frankrike og Spania.

​Nå har jeg laget disse online yogautdanningene, som gjør at det sitter yogainteresserte og utdanner seg sammen med meg i hele Norge, og til og med utenlands. Jeg håper du som benytter deg av mitt onlinetilbud får mye ut av det, jeg har hatt som mål å gi dere alt jeg har av kunnskap, basert på all den erfaringen jeg også har gjort meg underveis gjennom disse mange årene med egenpraksis og undervisning.​La yoga få være en del av hverdagen din, så blir livet rikere.​-Maria Djoenne / One Slow Yogi

 

bottom of page