top of page
img_0126.jpg

ONLINE UTDANNING I  RESTORATIVE YOGA

Velkommen med på One Slow Yogi´s online utdanning i Restorative Yoga. Maria/One Slow Yogi har siden 2018 utdannet over hundre yogalærere innen både dynamisk, Yin og Restorative Yoga. .

 

Med denne utdanningen kan du fordype og utdanne deg der hjemme og der du befinner deg, i akkurat det tempoet som passer for deg. Utdanningen kan registreres som CEU hos Yoga Alliance.

Denne utdanningen er for deg som ønsker å fordype deg i Restorative Yoga, den dype hvilens Yoga. Enten det bare er for din egen del, eller fordi du ønsker å kunne undervise andre. 

Dette er en grunnleggende innføring i Restorative Yoga og passer for deg som nå starter denne reisen og gjerne går med et ønske om å kunne dele Restorative Yoga med andre ved å trygt kunne guide gjennom både stillinger, pust og avspenning.

Du kan velge mellom to måter å gjennomføre utdanningen på. Enten ved å delta på kurset helt på egenhånd og i eget tempo, i ro og mak der hjemme slik det passer deg. 

Eller du kan velge varianten med livesamlinger online. Da samles vi 4 ganger live i en lukket gruppe på Facebook for å praktisere, se nærmere på enkelte tema og for at du skal få muligheten til å stille spørsmål du måtte ha til meg underveis i utdanningen. Her får du også et online community med de andre deltakerne og kan bli kjent med disse for å få kollegaer med samme utdanning og erfaringer som deg. Denne varianten settes opp i Desember 2022 med første samling onsdag 11. Januar kl.18.

La oss se litt nærmere på de ulike temaene vi skal gjennom på kurset:

Hva er Restorative Yoga

Det er viktig å kjenne til yogaformens opprinnelse. Hvor kommer denne formen for yoga fra, hva skiller den fra andre måter å praktisere på. Vi ser også på hva denne yogaformen gjør for kropp, sjel og sinn. Og vi ser på hva en jevn Restorative praksis gjør med måten vi møter selve livet på.

Din egen praksis

Det er helt avgjørende at du selv jevnlig praktiserer Restorative Yoga hvis du skal kunne bli en dyktig lærer. Praksisen er en del av utdanningen. Når vi underviser yogaklasser deler vi våre egne opplevelser og erfaringer med andre. Du får praktisere 6 ulike One Slow Yogi klasser som du også kan benytte deg av som ferdige program når du selv skal ut og undervise andre.

Pusten

Hva gjør vi med den viktige pusten, hvordan benytter vi oss av denne når vi praktiserer Restorative Yoga. Vi ser på hvordan vi bruker pusten for å hjelpe kroppen til ro og avspenning med enkle teknikker.  

Hvile, helse, trivesel, vervesystem

Restorative Yoga påvirker oss dypt. Av flere jeg har hatt med på utdanninger tidligere har jeg fått høre at de føler selve sjelen berøres og får omsorg. Vi ser på hvordan vi påvirkes, og sammenhengen mellom hvile og trivsel i livet.

Guidet avspenning og Savasana

Hvordan gjøre en guidet avspenning. Ulike typer avspenning og lær å finne din personlige måte å guide på slik at denne blir unik for deg.  Vi ser også på den viktige stillingen Savasana og hva denne faktisk gjør med kroppen og nervesystemet

Stillingene

Her får du en nøye gjennomgang av alle de restorative stillingene vi bruker hos One Slow Yogi. Du får lære ulike tilpasninger med og uten utstyr, slik at du er trygg på å undervise ulike kropper med ulike behov.

Hvordan sette sammen

en klasse

Du lærer hvordan du setter sammen klasser og sekvenser. Hva er det lurt å tenke på når du designer klassene dine.

Props! Alt utstyret

I Restorative Yoga benytter vi mye utstyr. Bolstere og tepper er det viktigste. Klosser, stropper, øyeputer og sandsekker dukker også opp. Vi ser på hvordan vi bruker de ulike redskapene for å kunne oppnå den dype hvilen vi søker når vi praktiserer Restorative. 

Rollen som yogalærer

Tilstedeværelse, personlighet, stemmebruk, observasjon, det å holde rommet. Her ser vi på alt du må tenke på når du skal innta rollen som yogalærer, slik at du kan føle deg trygg i rollen helt fra ditt første møte med yogaelever på matten.

Stillheten og pausene i mellom

Den viktige stillheten. Hvorfor er det å tilbringe tid i stillhet så viktig for oss. Hva skjer når vi skrur av, lander ned i kroppen og bare er. Uten å gjøre, uten å tenke at vi burde gjøre eller være noe mer og annet enn det vi er i dette øyeblikket.

​DETTE FÅR DU:

  • VIDEO med Restorative yoga praksis, gjennomgang av stillingene, hvordan innta rollen som Restorative Yogalærer, pusten og alt du behøver for å bli en trygg lærer.

  • REFLEKSJONSOPPGAVER slik at du noterer ned tanker, opplevelser og erfaringer og drar nytte av disse når du skal ut og undervise.

  • 6 FERDIGE YOGAKLASSER som du kan ta med deg og benytte til egen praksis og i undervisning. Disse får du i videoformat til egenpraksis, og i pdf-format med illustrasjoner, som du kan printe ut og ha med deg.

  • GUIDET avspenning.

  • KOMPENDIE  som du kan printe ut. Med tekst til alle temaene, oversikt over stillingene og yogaprogram.

  • KURSBEVIS PÅ FULLFØRT 25 TIMERS RESTORATIVE YOGA UTDANNING med One Slow Yogi, tilsendt i posten og YOGA ALLIANCE CREDIT (25 CEU'S) som du printer selv.

  • EVIG TILGANG til kurset hos One Slow Yogi, inkludert fremtidige oppgraderinger av innholdet og gjeldende temaer.

Til utdanningen trenger du : 2 bolstere, 2 gode ulltepper, 1 yogakloss. Ta kontakt om du lurer på noe angående dette.

Din lærer er Maria Djoenne/One Slow Yogi. Jeg har undervist yoga på fulltid siden 2012, og utdannet yogalærere siden 2017. Jeg er utdannet, og har undervist  innen en rekke ulike yogaformer. Alt fra Yin Yoga til Vinyasa, Ashtanga og Hot Yoga. Jeg organiserer retreater i inn- og utland, og har yogaen med meg i alt jeg driver med. Yoga omfatter hele livet.

PRIS: 1900kr. i en periode for å gi deg anledning til å prøve ut en yogautdanning med meg! 

Dette er halv pris, så det lønner seg å benytte denne anledningen.

MELD DEG PÅ UTDANNING HER:

Velkommen med på et spennende dypdykk!

Online Yogautdanning på norsk med Maria Djoenne / One Slow Yogi. Yin Yoga. Yang Yoga. Dragon Dance Yoga. Restorative Yoga.

Maria Djoenne / One Slow Yogi

img_20200901_212310_122.jpg
O45A2768.jpeg
img_9874.jpg
bottom of page