top of page
img_9875.jpg

ONLINE UTDANNING I  YIN YOGA

Velkommen med på One Slow Yogi´s online utdanning i Yin Yoga. Jorunn Maria/One Slow Yogi har siden 2018 utdannet over hundre yogalærere innen både dynamisk, Yin og Restorative Yoga.

 

Dette kurset er den første utdanningen med OSY som nå tilbys online. Slik at du kan fordype og utdanne deg der hjemme og der du befinner deg, i akkurat det tempoet som passer for deg. Utdanningen kan registreres som CEU hos Yoga Alliance. 

Denne utdanningen er for deg som ønsker å fordype deg i Yin Yoga, enten det bare er for din egen del, eller fordi du ønsker å kunne undervise andre. 

Dette er en grunnleggende innføring i Yin Yoga og passer for deg som nå starter denne reisen og gjerne går med et ønske om å kunne dele Yin Yoga med andre ved å trygt kunne guide gjennom både stillinger, pust og avspenning.

TEMAENE  VI  SKAL GJENNOM : 

Hva er Yin Yoga

Det er viktig å kjenne til Yin Yogaens opprinnelse. Hvor kommer denne formen for yoga fra, hva er filosofien bak. Vi ser også på hva denne yogaformen gjør for kropp, sjel og sinn. Og vi ser på hva en jevn Yin-praksis gjør med måten vi møter selve livet på.

Din egen praksis

Det er helt avgjørende at du selv jevnlig praktiserer Yin Yoga hvis du skal kunne bli en dyktig lærer. Praksisen er en del av utdanningen. Når vi underviser yogaklasser deler vi våre egne opplevelser og erfaringer med andre. Du får praktisere 6 ulike One Slow Yogi klasser som du også kan benytte deg av som ferdige program når du selv skal ut og undervise andre.

Pusten

Hva gjør vi med den viktige pusten, hvordan benytter vi oss av denne når vi praktiserer Yin Yoga. Vi ser på hvordan vi bruker pusten for å hjelpe kroppen til ro og avspenning med enkle teknikker. 

Bindevevet og Meridianene

Yin Yoga påvirker bindevevet i kroppen og flyten av chi gjennom meridianbanene. Hva er så alt dette? I dette kapittelet ser vi på disse spennende temaene.

Guidet avspenning og Savasana

Hvordan gjøre en guidet avspenning. Ulike typer avspenning og lær å finne din personlige måte å guide på slik at denne blir unik for deg.  Vi ser også på den viktige stillingen Savasana og hva denne faktisk gjør med kroppen og nervesystemet

Yin-Stillingene

Her får du en nøye gjennomgang av alle Yin-stillingene vi bruker hos One Slow Yogi. Du får lære ulike tilpasninger med og uten utstyr, slik at du er trygg på å undervise ulike kropper med ulike beho

Hvordan sette sammen

en klasse

Vi går gjennom ulike måter å sette sammen klasser og sekvenser på. Du lærer ulike tema og fokusområder å jobbe ut i fra for å kunne skape klasser til forskjellige behov og anledninger.

Filosofien

Yin Yoga kommer fra den kinesiske Daoismen. Her er temaene Yin & Yang, Chi/livskraft, Wu Wei og aksept. Daoismen som livsfilosofi ligger som en grunnmur i Yin-praksisen. Når vi lærer noen av grunnprinsippene i denne vakre filosofien vil den også begynne å påvirke hverdagen og måten vi er tilstede i livet på.  

Rollen som yogalærer

Tilstedeværelse, personlighet, stemmebruk, observasjon, det å holde rommet. Her ser vi på alt du må tenke på når du skal innta rollen som yogalærer, slik at du kan føle deg trygg i rollen helt fra ditt første møte med yogaelever på matten.

Stillheten og pausene mellom

Den viktige stillheten. Hvorfor er det å tilbringe tid i stillhet så viktig for oss. Hva skjer når vi skrur av , lander ned i kroppen og bare er. Uten å gjøre, uten å tenke at vi burde gjøre eller være noe mer og annet enn det vi er i dette øyeblikket.

Jeg gleder meg til å ta deg med på denne reisen inn i Yogaens verden.

 

Den byr på velvære vi sjelden finner andre steder. Tilstedeværelse og velvære, samt styrket kropp og helse er bare noe av det vi kan oppleve å få gjennom en dedikert praksis.

One Slow Yogi

Online Yogautdanning på norsk med Maria Djoenne / One Slow Yogi. Yin Yoga. Yang Yoga. Dragon Dance Yoga. Restorative Yoga.
Online Yogautdanning på norsk med Maria Djoenne / One Slow Yogi. Yin Yoga. Yang Yoga. Dragon Dance Yoga. Restorative Yoga.

​DETTE FÅR DU:

  • VIDEO med yin yoga praksis, gjennomgang av stillingene, hvordan innta rollen som Yin Yoga lærer, pusten, Yin-praksis, og mye mer -som nevnt i beskrivelsene av temaene over.

  • REFLEKSJONSOPPGAVER slik at du noterer ned tanker, opplevelser og erfaringer og drar nytte av disse når du skal ut og undervise.

  • 6 FERDIGE YIN YOGAKLASSER som du kan ta med deg og benytte til egen praksis og i undervisning. Disse får du i videoformat til egenpraksis, og i pdf-format med illustrasjoner, som du kan printe ut og ha med deg.

  • GUIDET MEDITASJON og avspenning

  • KOMPENDIE som du kan printe ut. Med tekst til alle temaene, oversikt over stillingene og yogaprogram.

  • KURSBEVIS PÅ FULLFØRT 25 TIMERS YIN YOGA UTDANNING med One Slow Yogi, tilsendt i posten og YOGA ALLIANCE CREDIT (25 CEU'S)

  • EVIG TILGANG til kurset hos One Slow Yogi, inkludert fremtidige oppgraderinger av innholdet og gjeldende temaer.

Din lærer er Maria Djoenne/One Slow Yogi. Jeg har undervist yoga på fulltid siden 2012, og utdannet yogalærere siden 2017. Jeg er utdannet, og har undervist  innen en rekke ulike yogaformer. Alt fra Yin Yoga til Vinyasa, Ashtanga og Hot Yoga. Jeg organiserer retreater i inn- og utland, og har yogaen med meg i alt jeg driver med. Yoga omfatter hele livet.​

PRIS:4900.- ​​

 

MELD DEG PÅ YIN-UTDANNING HER:

Velkommen med på et spennende dypdykk

Online Yogautdanning på norsk med Maria Djoenne / One Slow Yogi. Yin Yoga. Yang Yoga. Dragon Dance Yoga. Restorative Yoga.

Maria Djoenne / One Slow Yogi

img_20200901_212310_122.jpg
O45A2768.jpeg
img_9874.jpg
bottom of page