top of page
img_0126.jpg

ABONNÉR PÅ YOGAUTDANNING

Velkommen med på One Slow Yogi´s online Yogautdanninger. Maria/One Slow Yogi har siden 2018 utdannet flere hundre yogalærere innen både Dynamisk, Yin og Restorative Yoga.

 

Med disse utdanningene kan du fordype og utdanne deg der hjemme og der du befinner deg, i akkurat det tempoet som passer for deg. Utdanningen kan registreres som CEU hos Yoga Alliance.

Med et All Inclusive medlemskap kan du abonnere på alle utdanningene jeg tilbyr, du betaler et månedlig beløp og får full tilgang til alle de 4 utdanningene mine og i tillegg også 50 yogaklasser som du kan praktisere til. 

Du tar utdanning der hjemme i det tempoet som passer deg, og kan ta en eller flere utdanninger samtidig. 

Du er ikke bundet og kan selv logge deg inn og avslutte medlemskapet når du vil.

Dynamisk Yang Yoga

75 timer

Denne utdanningen med One Slow Yogi er for deg som ønsker å fordype deg i Dynamisk Yang Yoga "the slow yogi way", enten det bare er for din egen del, eller fordi du ønsker å kunne undervise andre. 

Kurset kan benyttes som tilleggsutdanning for deg som alt er yogalærer, eller som en enkel og grunnleggende utdanning for deg som ønsker å ta det første steget ut og begynne å dele yoga med andre. 

Restorative Yoga

25 timer

Denne utdanningen er for deg som ønsker å fordype deg i Restorative Yoga, den dype hvilens Yoga. Enten det bare er for din egen del, eller fordi du ønsker å kunne undervise andre. 

Dette er en grunnleggende innføring i Restorative Yoga og passer for deg som nå starter denne reisen og gjerne går med et ønske om å kunne dele Restorative Yoga med andre ved å trygt kunne guide gjennom både stillinger, pust og avspenning.

Yin Yoga

25 timer

Denne utdanningen er for deg som ønsker å fordype deg i Yin Yoga, enten det bare er for din egen del, eller fordi du ønsker å kunne undervise andre. 

Dette er en grunnleggende innføring i Yin Yoga og passer for deg som nå starter denne reisen og gjerne går med et ønske om å kunne dele Yin Yoga med andre ved å trygt kunne guide gjennom både stillinger, pust og avspenning.

Dragon Dance Yoga

8 timer

En utdanning for deg som ønsker å fordype deg i Dragon Dance Yoga. Enten det bare er for din egen del, eller fordi du ønsker å kunne undervise andre.

 

Du lærer sekvensen, vi går i dybden på den. Etter å ha tatt dette kurset vil du kunne undervise andre i Dragedans Yoga, eller også bare praktisere den for din egen del. Dette er svett, styrkende Yang Yoga i form av en flow-sekvens som utføres i sakte, behagelig og samtidig utfordrende tempo. Hele kroppen styrkes.

Din lærer er Maria Djoenne/One Slow Yogi. Jeg har undervist yoga på fulltid siden 2012, og utdannet yogalærere siden 2017. Jeg er utdannet, og har undervist  innen en rekke ulike yogaformer. Alt fra Yin Yoga til Vinyasa, Ashtanga og Hot Yoga. Jeg organiserer retreater i inn- og utland, og har yogaen med meg i alt jeg driver med. Yoga omfatter hele livet.

PRIS: 499kr. per måned.

BESTILL MEDLEMSKAP HER:

Velkommen med på spennende dypdykk!

Online Yogautdanning på norsk med Maria Djoenne / One Slow Yogi. Yin Yoga. Yang Yoga. Dragon Dance Yoga. Restorative Yoga.

Maria Djoenne / One Slow Yogi

img_20200901_212310_122.jpg
O45A2768.jpeg
img_9874.jpg
bottom of page