top of page
img_0103.jpg

ONLINE UTDANNING I  SLOW  YOGI  METHOD  DYNAMISK  YANG  YOGA 

Velkommen med på One Slow Yogi´s online utdanning i Yang Yoga. Maria/One Slow Yogi har siden 2018 utdannet over hundre yogalærere innen både dynamisk, Yin og Restorative Yoga.

 

Dette kurset er den første utdanningen med OSY som nå tilbys online. Slik at du kan fordype og utdanne deg der hjemme og der du befinner deg, i akkurat det tempoet som passer for deg. 

Denne utdanningen med One Slow Yogi er for deg som ønsker å fordype deg i Dynamisk Yang Yoga "the slow yogi way", enten det bare er for din egen del, eller fordi du ønsker å kunne undervise andre. 

Kurset kan benyttes som tilleggsutdanning for deg som alt er yogalærer, eller som en enkel og grunnleggende utdanning for deg som ønsker å ta det første steget ut og begynne å dele yoga med andre. 

the Slow Yogi Way er Jorunn Maria´s egen tilnærming til yoga som har blitt til gjennom 10 år med undervisning. Med bakgrunn fra Vinyasa, Ashtanga, Hot Yoga, Yin Yoga, Restorative Yoga, og erfaring fra flere tusen undervisningstimer har en helt egen måte å formidle yoga på fått oppstå. Metoden er lett terapeutisk, med et ønske om at alle skal få tilgang på yoga, også dynamisk, styrkende yoga. Jeg har brukt lang tid på å forske meg meg frem til hvordan kroppen kan styrkes også når den gjerne er svak, utbrent, eller bare ikke helt på topp fordi livet gjerne er litt for mye.

Kan vi gjøre yoga som solhilsener og krigerstillinger med en mykere tilnærming? Svaret har vist seg å være yes! Det kan vi, på en måte som gjør at kroppen trives og sakte bygger styrke og henter seg inn igjen. Metoden er dog slettes ikke bare til for mennesker med utfordringer, den er først og fremst til for alle som ønsker en sunn kropp, et sterkt sinn, god energi, godt humør og glede i hverdagen. Vi jobber med å kunne være både sterke og myke på samme tid, finne et mykt fokus som samtidig gjør at vi kjenner på stabilitet i kroppen og dermed også livet. En Slow Yogi er en som er på jakt etter det gode i livet. Velkommen med! #jointhegoodlife

Vi gjør asana, pusteøvelser, mediterer, ser på yoga som hellige hverdagsritualer, dykker innom basic yogafilosofi og viktigst av alt -vi ser på yoga relatert til livet. Yoga som livsfilosofi, ikke bare stillinger vi gjør på yogamatten, men som daglig næring til kropp, sinn og sjel og som en måte å være i livet på.

 

NOEN  AV  TEMAENE
VI  SKAL GJENNOM : 

Hva er Yoga

Hva er Yoga. Hvordan praktiserte man yoga opprinnelig, og hva er annerledes i måten vi praktiserer yoga på i dag. Det er viktig å vite litt om opprinnelsen til det yogiske system, filosofien og de ulike skolene eller retningene innen yoga.

Din egen praksis

Det er helt avgjørende at du selv jevnlig praktiserer Yoga hvis du skal kunne bli en dyktig lærer. Praksisen er en del av utdanningen. Når vi underviser yogaklasser deler vi våre egne opplevelser og erfaringer med andre. Du får praktisere 10 ulike One Slow Yogi klasser som du også kan benytte deg av som ferdige program når du selv skal ut og undervise andre.

Pusten

Vi skal selvfølgelig innom pusten og se på hvordan vi benytter denne både i asanapraksisen, som frittstående pranayama eller pusteøvelser, hvordan påvirker pusten nervesystemet og virkningen av yogastillingene og i livet generelt.

Meditasjonen

Vi mediterer, og ser samtidig på hva den mystiske meditasjonen gjør med oss og for oss. Dette fantastiske verktøyet vil endre livet når man bare lærer seg å ta det i bruk. Vi jobber for det meste med stillesitting, meditasjon uten guiding.

Guidet avspenning og Savasana

Hvordan gjøre en guidet avspenning. Ulike typer avspenning og lær å finne din personlige måte å guide på slik at denne blir unik for deg.  Vi ser også på den viktige stillingen Savasana og hva denne faktisk gjør med kroppen og nervesystemet

Anatomi

Du lærer enkle anatomiske prinsipper. Ingen pugging av navn på ben og muskler, her jobber vi mer med å lære å forstå kroppen ved å sanse, føle og oppleve den enn ved å fylle hodet med masse teori. Ingen grunn til bekymring, den opprinnelige yogien visste ingenting om vestlig anatomi dengang yoga oppstod. Vi jobber litt etter gamle metoder hos One Slow Yogi.

Stillingene

One Slow Yogi praktiserer et utvalg stillinger og øvelser som strekker ut og styrker hele kroppen. Ingen veldig avanserte stillinger, håndstående og hodestående er ikke en del av praksisen. Her er vi ikke opptatt av det akrobatiske, vi praktiserer yoga for at kroppen skal ha det bra og går nøye gjennom stillingene med ulike modifikasjoner slik at disse kan tilpasses ulike kropper med ulike behov.

Hvordan sette sammen

en klasse

Vi går gjennom ulike måter å sette sammen klasser og sekvenser på. Du lærer ulike tema og fokusområder å jobbe ut i fra for å kunne skape klasser til forskjellige behov og anledninger.

Filosofien

Vi må innom basic yogafilosofi. Både fordi dette er viktig for å få en dypere forståelse av hva yoga egentlig dreier seg om. Yoga er en spirituell praksis med elementer av fysiske øvelser. Og hvis de fysiske øvelsene bare er en del av yogaen, hva handler det da om når vi inviterer yogapraksisen inn i livet. Hvordan kan vi gjøre den eldgamle yogafilosofien aktuell i våre moderne liv? 

Rollen som yogalærer

Tilstedeværelse, personlighet, stemmebruk, observasjon, det å holde rommet. Her ser vi på alt du må tenke på når du skal innta rollen som yogalærer, slik at du kan føle deg trygg i rollen helt fra ditt første møte med yogaelever på matten.

Mudra

One Slow Yogi praktiserer mye mudra, håndgester som jobber på energibanene i kroppen og fungerer som medisin. Men dette spennende temaet skal vi ta nærmere for oss under utdanningen. 

Jeg gleder meg til å ta deg med på denne reisen inn i Yogaens verden.

 

Den byr på velvære vi sjelden finner andre steder. Tilstedeværelse og velvære, samt styrket kropp og helse er bare noe av det vi kan oppleve å få gjennom en dedikert praksis.

One Slow Yogi

Online Yogautdanning på norsk med Maria Djoenne / One Slow Yogi. Yin Yoga. Yang Yoga. Dragon Dance Yoga. Restorative Yoga.
Online Yogautdanning på norsk med Maria Djoenne / One Slow Yogi. Yin Yoga. Yang Yoga. Dragon Dance Yoga. Restorative Yoga.

DETTE FÅR DU:

  • VIDEO med praksis, gjennomgang av stillingene, hvordan innta rollen som yogalærer, pusten, og mye mer -som nevnt i beskrivelsene av temaene over.

  • REFLEKSJONSOPPGAVER slik at du noterer ned tanker, opplevelser og erfaringer og drar nytte av disse når du skal ut og undervise.

  • 10 FERDIGE YOGAKLASSER som du kan ta med deg og benytte til egen praksis og i undervisning. Disse får du i videoformat til egenpraksis, og i pdf-format med illustrasjoner, som du kan printe ut og ha med deg.

  • GUIDET MEDITASJON , mudrameditasjoner og avspenning

  • KOMPENDIE  som du kan printe ut. Med tekst til alle temaene, oversikt over stillingene

  • KURSBEVIS PÅ FULLFØRT 75 TIMERS YOGAUTDANNING med One Slow Yogi, tilsendt i posten

  • EVIG TILGANG til kurset hos One Slow Yogi, inkludert fremtidige oppgraderinger av innholdet og gjeldende temaer.

Din lærer er Maria Djoenne/One Slow Yogi. Jeg har undervist yoga på fulltid siden 2012, og utdannet yogalærere siden 2017. Jeg er utdannet, og har undervist  innen en rekke ulike yogaformer. Alt fra Yin Yoga til Vinyasa, Ashtanga og Hot Yoga. Jeg organiserer retreater i inn- og utland, og har yogaen med meg i alt jeg driver med. Yoga omfatter hele livet.

Pris: 9 900.-

Kjøp full pakke med Yin, Yang og Restorative Yoga og spar 30%.

Pakkepris for 3 utdanninger: 12 900.-

MELD DEG PÅ ONLINE UTDANNING HER:

Velkommen med på et spennende dypdykk

Online Yogautdanning på norsk med Maria Djoenne / One Slow Yogi. Yin Yoga. Yang Yoga. Dragon Dance Yoga. Restorative Yoga.

Maria Djoenne / One Slow Yogi

img_20200901_212310_122.jpg
O45A2768.jpeg
img_9874.jpg
bottom of page