top of page

lør. 25. nov.

|

Online utdanning

200 tt YOGAUTDANNING. ONLINE STUDIER + RETREAT I MAROKKO

Dynamisk Yang yoga utdanning med One Slow Yogi er for deg som ønsker å fordype deg i Dynamisk Yang Yoga "the slow yogi way", enten det bare er for din egen del, eller fordi du ønsker å kunne undervise andre.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
200 tt YOGAUTDANNING. ONLINE STUDIER + RETREAT I MAROKKO
200 tt YOGAUTDANNING. ONLINE STUDIER + RETREAT I MAROKKO

TID OG STED

25. nov. 2023, 15:00

Online utdanning

OM EVENTEN

Denne utdanningen med One Slow Yogi er for deg som ønsker å fordype deg i Dynamisk Yang Yoga "the slow yogi way", enten det bare er for din egen del, eller fordi du ønsker å kunne undervise andre.

Kurset kan benyttes som tilleggsutdanning for deg som alt er yogalærer, eller som grunnleggende utdanning for deg som ønsker å ta det første steget ut og begynne å dele yoga med andre.

the Slow Yogi Way er One Slow Yogi´s egen tilnærming til yoga som har blitt til gjennom 10 år med undervisning. Med bakgrunn fra Vinyasa, Ashtanga, Hot Yoga, Yin Yoga, Restorative Yoga, og erfaring fra flere tusen undervisningstimer har en helt egen måte å formidle yoga på fått oppstå. Metoden er lett terapeutisk, med et ønske om at alle skal få tilgang på yoga, også dynamisk, styrkende yoga. Jeg har brukt lang tid på å forske meg meg frem til hvordan kroppen kan styrkes også når den gjerne er svak, utbrent, eller bare ikke helt på topp fordi livet gjerne er litt for mye.  Kan vi gjøre yoga som solhilsener og krigerstillinger med en mykere tilnærming? Svaret har vist seg å være yes! Det kan vi, på en måte som gjør at kroppen trives og sakte bygger styrke og henter seg inn igjen. Metoden er dog slettes ikke bare til for mennesker med utfordringer, den er først og fremst til for alle som ønsker en sunn kropp, et sterkt sinn, god energi, godt humør og glede i hverdagen. Vi jobber med å kunne være både sterke og myke på samme tid, finne et mykt fokus som samtidig gjør at vi kjenner på stabilitet i kroppen og dermed også livet. En Slow Yogi er en som er på jakt etter det gode i livet. Velkommen med! #jointhegoodlife

Vi gjør asana, pusteøvelser, mediterer, ser på yoga som hellige hverdagsritualer, dykker innom basic yogafilosofi og viktigst av alt -vi ser på yoga relatert til livet. Yoga som livsfilosofi, ikke bare stillinger vi gjør på yogamatten, men som daglig næring til kropp, sinn og sjel og som en måte å være i livet på.

Noen av temaene vi skal innom:

Hva er Yoga

Hva er Yoga. Hvordan praktiserte man yoga opprinnelig, og hva er annerledes i måten vi praktiserer yoga på i dag. Det er viktig å vite litt om opprinnelsen til det yogiske system, filosofien og de ulike skolene eller retningene innen yoga.

Stillingene

One Slow Yogi praktiserer et utvalg stillinger og øvelser som strekker ut og styrker hele kroppen. Ingen veldig avanserte stillinger, håndstående og hodestående er ikke en del av praksisen. Her er vi ikke opptatt av det akrobatiske, vi praktiserer yoga for at kroppen skal ha det bra og går nøye gjennom stillingene med ulike modifikasjoner slik at disse kan tilpasses ulike kropper med ulike behov.

Filosofien

Vi må innom basic yogafilosofi. Både fordi dette er viktig for å få en dypere forståelse av hva yoga egentlig dreier seg om. Yoga er en spirituell praksis med elementer av fysiske øvelser. Og hvis de fysiske øvelsene bare er en del av yogaen, hva handler det da om når vi inviterer yogapraksisen inn i livet. Hvordan kan vi gjøre den eldgamle yogafilosofien aktuell i våre moderne liv?

Rollen som yogalærer

Tilstedeværelse, personlighet, stemmebruk, observasjon, det å holde rommet. Her ser vi på alt du må tenke på når du skal innta rollen som yogalærer, slik at du kan føle deg trygg i rollen helt fra ditt første møte med yogaelever på matten.

Anatomi

Du lærer enkle anatomiske prinsipper. Ingen pugging av navn på ben og muskler, her jobber vi mer med å lære å forstå kroppen ved å sanse, føle og oppleve den enn ved å fylle hodet med masse teori. Ingen grunn til bekymring, den opprinnelige yogien visste ingenting om vestlig anatomi dengang yoga oppstod. Vi jobber litt etter gamle metoder hos One Slow Yogi.

Pusten

Vi skal selvfølgelig innom pusten og se på hvordan vi benytter denne både i asanapraksisen, som frittstående pranayama eller pusteøvelser, hvordan påvirker pusten nervesystemet og virkningen av yogastillingene og i livet generelt.

Meditasjonen

Vi mediterer, og ser samtidig på hva den mystiske meditasjonen gjør med oss og for oss. Dette fantastiske verktøyet vil endre livet når man bare lærer seg å ta det i bruk. Vi jobber for det meste med stillesitting, meditasjon uten guiding.

Yogisk Liv

Hvordan leve et yogisk liv tilpasset det moderne samfunnet.

Denne utdanningen forgår først online hvor du studerer på egenhånd, underveis har vi online samlinger hvor det er mulig å stille spørsmål, kurset avsluttes så med en ukesretreat i Marrakech hvor vi fordyper oss i samlet grupp og alle får øve på undervise hverandre.

Opplegget mer detaljert:

1. Oppstart: 

 • Egenstudie med forhåndsinnspilt video, egenpraksis og refleksjonsoppgaver
 • Livesamling på Zoom. Om du ikke kan være med live blir disse liggende i opptak under hele utdanningsforløpet. Datoer kommer. 

2. En uke på retreat med avsluttende fordypning hos yogaretreatsenteret Bab Zouina utenfor Marrakech i Marokko

Utdanningen passer for deg som ønsker å jobbe rolig og lett terapeutisk med yoga. Som er åpen for yoga som en spirituell praksis og som er klar for å jobbe dedikert. Har du en kropp som ikke altid spiller på lag er det intet hinder, ta kontakt på forhånd om du har spørsmål angående dette.

Oppstart: fra 16. januar 2023, men du kan starte akkurat når det passer deg. 

Egenstudie i eget tempo frem til 20. November

Retreat i Marokko 25. November - 2. Desember 2023

Pris: 34 500.-

Ved påmelding innen 1. Oktober : 29 999.-

Du sikrer din plass ved innbetaling av depositum på 3000kr. Faktura på restbeløp sendes når du melder deg på. 

ELLER:

Velg å betale 9 x 3333kr (300 Euro) , skroll ned til du finner kurset på denne siden : NEDBETALINGSPLAN

Inkludert i prisen:

 • Videomateriale
 • Online samlinger
 • Kompendie
 • Kursbevis
 • All-inclusive Yogaretreat i Marokko

Du må selv dekke:

 • Flyreise til Marrakech
 • Reiseforsikring
 • Massasje og hammam om du ønsker dette, koster fra 3-600kr

Maks antall plasser: 14

Les mer om reglene for bestilling/avbestilling her:

 • All påmelding er bindende. Depositum refunderes ikke.
 • Du har dog i henhold til kjøpsloven full angrerett i 14 dager etter påmelding, innen 1 måned før utdannelsesstart, unntak kan gjøres ved sykemelding fra lege. Etter avtale kan du også få beløpet tilgode og delta på et senere kurs/retreat, så lenge vi har plass.
 • Full kurs-/retreatavgift skal være innbetalt før kurset starter med mindre annet er avtalt. Saken videresendes til inkasso dersom det blir nødvendig.
 • Har du fått en nedbetalingsplan plikter du å følge denne. Saken går til inkasso dersom betaling ikke skjer i tide. Velger du å avbryte utdanning underveis i kursforløpet må full kursavgift betales. Dette er deltakers eget ansvar.

Det forventes at du har gjort nødvendige undersøkelser når du melder deg på en utdanning slik at du vet hva det er du melder deg på, og vet at du er klar for å delta på yogaen som undervises. Ta kontakt om du er usikker på noe når det gjelder dette.

BILLETTER

 • Depositum 200tt yogautdanning

  Bindende påmelding, depositum refunderes ikke. Les bestillingsreglene.

  kr 3 000,00
  +Tjenestegebyr på kr 75,00
  Salget ble avsluttet
 • Tillegg for enerom

  kr 2 000,00
  +Tjenestegebyr på kr 50,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

DEL EVENTET

bottom of page