top of page

lør. 15. apr.

|

Tid for Yoga

MOVEMENT+MEDITATION LIFESTYLE: FUNDAMENT

Alle valgene vi tar daglig ender opp med å bli summen av livene vi lever. Når du starter dagen med sunne valg har du alt satt standarden for resten av dagen og har gjort mye godt for deg selv allerede før du går ut av huset. Still opp for deg selv ved å starte hver dag med Movement+Meditation.

Registration is closed
See other events
MOVEMENT+MEDITATION LIFESTYLE: FUNDAMENT
MOVEMENT+MEDITATION LIFESTYLE: FUNDAMENT

TID OG STED

15. apr. 2023, 10:00 – 16. apr. 2023, 15:00

Tid for Yoga, 3rd floor, Øvregaten 25, 5003 Bergen, Norway

OM EVENTEN

Hvordan føles livet og hverdagen? Lever du ditt beste liv? Hvordan er morgenen din på en skala fra 1-10? Hvilken standard setter du for deg selv hver morgen? 

Sikrer du at den fysiske kroppen har det bra, og kjenner du på  indre ro før du starter dagen har du gjort mye godt for deg selv. Her ligger mye av nøkkelen til et GODT LIV.

92% av alle som har en GOD MORGENRUTINE ser på seg selv som svært produktive og går med denne følelsen gjennom resten av dagen samtidig som de STRESSER MINDRE.

En god morgenrutine påvirker hele dagen og etterhvert hele livet ditt. Det VIKTIGE her er at morgenrutinene din er akkurat SÅ KORT og SÅ ENKEL at du faktisk får den gjort. Hva med en morgenrutine som tar deg mindre enn ti minutter å gjennomføre! Når du starter med en kort og gjennomførbar morgenrutine kan det hende at du etterhvert blir så glad i å starte dagen på denne måten at du får lyst til å utvide den, men dette skal ikke være et mål i seg selv. Målet er å stå opp og med det samme gå i gang med den korte og gjennomførbare rutinen som tar deg maks 10 minutter.

Når du bestemmer deg for å endre livet ditt med en daglig morgenrutine og gjør denne hver morgen, blir summen av disse ti minuttene som du gjør dag etter dag etterhvert STOR. Summen blir bedre helse, en sterkere og sunnere kropp og et roligere og mer jordet sinn. Du vil tåle hverdagens oppgaver og utfrodringer bedre, og du vil føle deg bra fordi du har gjort noe godt for deg selv. Kanskje trener du senere på dagen eller praktiserer yin og meditasjon på kvelden, men når du ikke får tid til disse øktene senere på dagen kjenner du likevel på mestring og velvære fordi du gjorde deg klar for dagen allerede før den startet. 

Er du klar for å endre livet ditt? Klar for å leve det beste livet du ka ha? La det beste livet starte hver morgen, lær deg morgenrutinen og få drahjelp til å både komme i gang OG til å holde det i gang.

Hvor mange ganger har du forsøkt ulike metoder og programmer som skal gjøre hverdagen bedre og kroppen sterkere og sunnere, som du ikke klarer å gjennomføre over lengre tid? Som får deg til å føle at du ikke klarer å gjennomføre det du har satt deg som mål, som gjør at du skuffer deg selv om og om igjen? Jeg vil vil at du skal få i gang verdens enkleste morgenrutine som du KLARER Å HOLDE I GANG. Ti minutter hver dag x 365 dager blir 60 timer trening og self care, dette høres kanskje ikke mye ut på et helt år. Eller kanskje det er 60 timer mer enn du vanligvis tar vare på deg selv?

Når du får morgenrutinen i gang vil du kunne se endring i energien din hele dagen gjennom, du vil kunne oppleve at du spiser annerledes fordi du bli mer bevisst kroppen din og du vil kunne se at du ser mer våken og styrket ut. Du vil begynne å ta bedre valg for deg selv og morgenrutinen vil begynne å påvirke flere sider.

THE FUNDAMENTALS:

 • Lær morgenrutinen -the minimal version: bevegelse, breathwork og meditasjon
 • Lær de Tibetanske ritene, her går vi i dybden
 • Lær enkel Breathwork
 • Matcha -lær om Matcha og hvorfor det kan være godt for helsen å drikke denne grønne téen, og gjerne til og med bytte den ut med kaffekoppen på daglig basis
 • Funny Cardio -enkle, morsomme øvelser som får kroppen i gang, pulsen opp og som kan gjennomføres på stuegulvet uten utstyr
 • Du får en partner, en av de andre deltakerne på kurset, som støtter deg gjennom 66 dager med livsstilsendring

INKLUDERER:

 • Kurshefte
 • Kursbevis
 • Matcha té 

Passer for: Deg som er klar for en endring i livsstil.

Når:

15.-16. April

10-15 begge dager med en kort lunsjpause midt på dagen

Hvor:

Bergen sentrum, midt i sentrum. Eksakt sted kommer.

Videre muligheter: 

The Deeper Dive -lær flere pusteøvelser, lengre morgenrutiner, kveldsrutine, cold exposure, mat og oppskrifter med mer

The Instructor -bli Movement | Meditation & Matcha instruktør

The Experience -ukesretreat

Important information regarding ordering:

Bindende påmelding. Ingen refusjon.

BILLETTER

 • THE FUNDAMENTALS

  Bindende påmelding. Ingen refusjon.

  € 280,00
  Salget ble avsluttet

Total

€ 0,00

DEL EVENTET

bottom of page