top of page

ons. 18. aug.

|

One Slow Yogi

Slow Yogi Lifestyle 1 : Stress ned

Du synes det er på tide å stresse litt ned? Trenger noen gode redskap? Klar for å rydde litt opp i livet? Her får du lære mine triks for en godt balansert hverdag. Lær bl.a. om syklisk liv.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Slow Yogi Lifestyle 1 : Stress ned
Slow Yogi Lifestyle 1 : Stress ned

TID OG STED

18. aug. 2021, 17:30

One Slow Yogi, Øvregaten 25, 5003 Bergen, Norway

OM EVENTEN

FLOW!

Er du av og til sliten? Eller til og med ofte sliten? Nærmer du deg utbrent, eller er du utbrent?

Jeg var en gang skikkelig utbrent. Kroppen var så utladet at jeg ikke kunne stå i Hunden som ser ned (basic yogastilling) Ubevisst har jeg siden denne opplevelsen lært meg å lytte til kroppen og den energien som er der for å navigere livet og hverdagen min ut i fra det som føles riktig for meg her og nå. Dette ble min MEDISIN.

Jeg har i noen år nå sagt at jeg jobber med å designe meg et liv som gjør hverdagen min optimal og perfekt for meg. Det er en stund siden jeg kom i mål for min egen del. Jeg ELSKER hverdagen min. Jeg har lenge hatt lyst til å kunne hjelpe andre til det samme. Dere tar kontakt med meg for å spørre hvordan jeg gjør det. Frem til nå har jeg ikke kunne gi så mange konkrete svar. Jeg har bare fulgt min egen magefølelse, noe jeg etterhvert har skjønt at ikke alle kan eller våger å gjøre. Men så har jeg ikke hatt de riktige ordene eller verktøyene for å kunne bringe min egen kunnskap vider.

NÅ derimot, har jeg gått på skole og lært meg triksene! De heter FLOW og SYKLISK LIV og handler om akkurat de samme tingene som jeg lenge har levd etter. Endelig har jeg funnet et system og metodene som skal til for at du også rett og slett kan få lære å leve etter ulike naturlige sykluser. Du får lære hvordan du kan benytte deg av den energien som er, enten den er høy eller lav. Jeg har endelig kommet hjem. For her er det snakk om Yin & Yang, akkurat som i yogaen jeg underviser. Dermed kan jeg koble sammen Yoga, Flow og Syklisk Liv og gjett om jeg gleder meg til å få dele dette med deg! For dette er verktøyene for fremtiden, tro meg. Vi lever i en koko verden som ikke tar hensyn til menneskets natur. TOXIC PRODUCTIVITY er måten vi jobber på, samtidig som vi ødelegger oss selv. Er du klar for å lære mer om dette? Har du lyst til å lære hvordan du kan komme deg ut av hamsterhjulet og finne glede i hverdagen uten å måtte slutte i jobben din eller gjøre andre drastiske endringer?

Kurset lærer deg flere konkrete verktøy for at du skal kunne jobbe mer effektivt, med bedre energi. Du lærer deg å ivareta energien og helsen din. Verktøyene er enkle å kan tas i bruk med det samme. Du lærer å balansere din indre natur i harmoni med naturen vi omgir oss med. Har du tenkt på at du har en indre natur, en indre verden som du må gi like mye næring til som potteplantene dine, og som du må gi like mye oppmerksomhet som du gir dine barn, husdyr osv.

Du synes det er på tide å stresse litt ned? Har vært litt utbrent, eller helt? Trenger noen gode redskap? Her får du lære mine triks for en godt balansert hverdag. Basert på mine egne erfaringer, basert på hva jeg selv gjør for å ha en god og velbalansert hverdag. Dette er ikke trylleformler, skal man endre noe må man gjøre jobben med å skape endringen man ønsker. Du er hjertelig velkommen når du er klar. 

Kurset går over seks uker. Hver uke et nytt tema. Ha med deg skrivesaker og yogamatte. Vi gjør yoga hver gang, som ett av redskapene vi benytter. Du må derfor være noe kjent med yoga fra før. (Yoga = asana, avspenning, pranayama, meditasjon m.m.)

Temaene er :

1. Energi og Stress 

2. Syklisk Liv Del 1

3. Enkelt Liv

4. Daoisme i hverdagen

5. Syklisk Liv Del 2

6. The Solution - Løsningen for deg

Vi jobber med en miks av gamle metoder, spiritualitet og noen nyere metoder. Jeg er ikke så opptatt av de moderne, vestlige metodene. De virker ofte mer forvirrende enn nyttige, ofte gammel klok visdom satt i et moderne, noe mer forvirrende system. Keep it simple så fungerer det ofte enda bedre.

 

Lærer/inspirator : One Slow Yogi / Jorunn Maria

Sted : Øvregaten 25, 3. Etasje (Bergen)

Når : Onsdager 17.30 - 20 // 18. August - 22. Sept 2021

Intropris : 1200.- ved påmelding innen 30.juni (Ord.pris. 2900.-)

Din påmelding er bindende. Refusjon kun ved sykdom med sykemelding fra lege. 

Ikke lokk andre med deg på kurset. Jeg ønsker kun deltakere som kjenner at dette føles riktig å være med på. 

BILLETTER

  • Slow Yogi Lifestyle

    Bindende påmelding. Ingen refusjon annet enn ved sykdom med legeerklæring. Må vi avlyse kurset får du også beløpet refundert.

    kr 1 200,00
    +Tjenestegebyr på kr 30,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

DEL EVENTET

bottom of page