top of page

ons. 26. mai

|

Postmannslaget

Yogaretreat i Grimstad

Velkommen med på vår yogaretreat for kvinner. En langhelg i energien av superfullmånen som finner sted onsdag 26. mai. Vi ønsker å dykke dypt inn i oss selv, sammen med hverandre, i naturens kraft. Vår indre natur og naturen rundt oss.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Yogaretreat i Grimstad
Yogaretreat i Grimstad

TID OG STED

26. mai 2021, 16:30 – 29. mai 2021, 16:00

Postmannslaget, Grimstad Municipality, Norway

OM EVENTEN

Velkommen med på vår yogaretreat for kvinner. En langhelg i kraften av superfullmånen som finner sted onsdag 26. mai. Vi ønsker å dykke dypt inn i oss selv, sammen med hverandre, i naturens energi. Vår indre natur og naturen rundt oss.

Dagene vil bestå av nærende yogapraksis med Hedda og Jorunn Maria fra Nature Sadhana og One Slow Yogi. Vi spiser sunne, vegetariske måltider i fellesskap. Vi tilbringer tid sammen i stillhet, vi deler tanker og følelser, danser, går turer ut i naturen og tilbringer tid i behagelig egentid. Alt foregår i et trygt rom der du kan være deg selv og slappe av.

Natur, kvinnekraft og stillhet er viktige stikkord for disse dagene. I naturen ligger en uendelig kraft og i stillhet ligger trygghet og ro. Vi jobber med å komme nærmere vår egen natur og å finne tilbake til naturen rundt oss. Vi mennesker har skapt avstand både innover og utover og lever mye i disharmoni både i forholdet til oss selv og til den rike og nærende naturen vi har her på den frodige planeten vi bor på. Vi trenger nærhet til naturen, jo mer vi finner tilbake til denne og lærer oss å benytte kraften den byr på, jo mer kan vi leve i kontakt med oss selv. Det er her vi finner ekte balanse og ro i kropp, sjel,og sinn.

Kvinnekraften har vi alle i oss, men vi lever i en maskulin verden der det å være kvinne gjerne er noe vi legger bånd på for å tilpasse oss. Vi lever ikke ut vår sanne, rene, kraftfulle natur. Ikke nok. Kvinnekraft er en rolig, myk styrke som vi vil jobbe med å vekke til live. Det å være myk, feminin, sensuell, vakker, full av følelser og sterk og kraftfull på samme tid er vår styrke, vår sanne natur. Her har vi mye å hente. Mye å ta tilbake. Vi inviterer deg til å vekke kvinnen i deg til live, slik at hun får leve fullt ut. 

Vi starter retreaten med en fullmåneseremoni. Her samler vi oss i en åpningssirkel for å dele, bli kjent og for å gjøre ritualer rundt månen. Månen er den rolige, feminine kraft i Yin & Yang. Vi tar energien fra fullmånen med oss gjennom rolige dager hvor vi finner fellesskap i yoga, måltider og andre aktiviteter vi skal gjøre. Her er du velkommen akkurat slik som du er, samtidig som vi ønsker å utfordre til vekst. Livet er en reise, vi utvikler oss hele veien, men av og til må vi stoppe opp og trekke oss tilbake fra hverdagen for virkelig å slippe ny vekst og oppblomstring til. 

Samhold . Fellesskap . Frihet . Naturen . Stillheten . Næring . Varmt velkommen, bli med og skap en magisk helg i kvinnekraft, styrket av naturen og fullmånen.

Retreaten holdes hos Postmannslaget på Marivold i Grimstad. Omgitt av vakker natur og hav. Overnatting i enkle, komfortable rom. Vi gjør yoga i den romslige stuen og spiser måtider sammen rundt langbord med fyr i peisen. Her er vi opptatt av det enkle, ekte og naturlige. Komfort og simple living. Ta med deg behagelige klær, ullgenser, ullsokker, tøfler, klær du kan slappe av i. Du trenger også klær til å gå tur i, og kanskje du vil være med og ta et morgenbad?

Alle måltider lages av vår innleide kokk. Vi serverer vegetarisk mat tre ganger daglig. Mellom måltidene har du alltid tilgang på té, sjokolade og nøtter. 

Kom sammen med en venninne, del rom 

Pris: 5700.-

Tillegg for enkeltrom: 450.-

Depositum ved påmelding kr. 2000 Restbeløp kommer på faktura i forkant av retreaten.

Tilbud for venninner som deltar sammen og vil dele rom, dere får 15% rabatt ved  å bestille "Venninnetilbud". Klikk inn på billettlenken. Depositum betales samlet for begge to. Rabatten legges til i faktura på restbeløp.

Inkludert i prisen:

Alle måltider og drikke

Overnatting

Yoga og andre aktiviteter som nevnt i teksten over.

Bindende påmelding. Depositum refunderes ikke. 

(Skulle retreaten bli avlyst fra vår side får du depositumet refundert.)

Helgens vertinner:

Hedda Malde/Nature Sadhana. Yogalærer og eier av Grimstad Yoga. Hedda driver Grimstad Yoga og har undervist yoga i 7 år. Hun har bakgrunn fra tradisjonell yoga, men har videreutdanning i Yin yoga, Gravid Yoga, Yogaterapi og Kvinne yoga. Hun er interessert i dans, praktiserer og underviser også Chakradans, hvile, natur og musikk.

Jorunn Maria Djønne/One Slow Yogi. Yogalærer og eier av Atelièr Yoga i Bergen. 

-"Jeg har undervist yoga på fulltid i 8 år. De siste 7 årene har jeg drevet mitt eget yogastudio i Bergen sentrum. Min utdanning kommer fra Vinyasa, Yin og Restorative Yoga. I undervisningen jobber jeg for det meste med rolig yoga med fokus på det å mykne inn i livet. I tillegg til yogaen har jeg i det siste laget rom for å jobbe kreativt med design og søm av klær, det var dette jeg levde av før jeg gav meg hen til yoga og meditasjon. Nå trengte jeg plass til begge deler, og har innredet et systudio inne i yogastudioet. Det er viktig for meg å leve livet 100%, å leve ut de ulike sidene jeg har. Dette kommer også veldig frem i arbeidet mitt med yoga, hvor du inviteres til å være den du er. Namaste."

BILLETTER

 • Depositum Retreat

  Depositum refunderes ikke, påmeldingen din er bindende.

  kr 2 000,00
  +Tjenestegebyr på kr 50,00
  Salget ble avsluttet
 • Venninnetilbud -2 personer

  Depositum for to personer som kommer sammen og deler rom. Bindende påmelding. Depositum refunderes ikke.

  kr 4 000,00
  +Tjenestegebyr på kr 100,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

DEL EVENTET

bottom of page